| emilianxx a întrebat:

Salut.
Vreau sa ma sfatuiti ceva.
Eu sunt o persoana mai sensibila si nu suport sa ma barfeasca cineva(sunt baiat) sa ma vorbeasca urat sau alte chestii de genu. Si chiar sufar si nu pot sa dorm si am stres si altele...
Cum pot sa scap de acestea? Sa nu mai fiu asa sensibil?
( Nu-i baga i nseama... ) asta nu pot.

Răspuns Câştigător
| bismarck a răspuns:

Bagă-i în seamă, dar fii indiferent.Sunt persoane importante pentru tine? Te vorbeşte de rău prietenul cel mai bun, iubita, fratele tău sau o persoană foarte apropiată? Atunci e momentul să te întrebi ce se întâmplă, dar dacă nu atunci fii indiferent.Tratează-i cu răceală.În tinereţe am avut şi eu astfel de momente, dar nu a durat mult şi am început să gândesc cam aşa:"mda...mă lasă rece". Situaţia nu se va rezolva imediat, dar în timp, nu te va mai interesa ce zic nişte oameni mediocri.

Cât despre sensibilitatea ta, părerea mea e că nu trebuie să te schimbi.Multe fete preferă băieţi mai sensibil în loc de pietre şi e foarte probabil ca pe undeva, o astfel de fată să te aştepte şi să fie exact ce doreşti tu.Deschide ochii şi nu te schimba din acest punct de vedere.

5 răspunsuri:
| DiannaDia a răspuns:

Fii indiferent. Gandeste-te numai la tine.

| DonyHD a răspuns:

Sa stii ca si eu sunt cam la fel, acum cateva sapt ma vorbeau unii pe la spate i-am auzit si dupa aia aveam numai cosmaruri ii visam mereu paia ca se iau de mine si altele, nu am ce sa fac doar umblu cu niste colegi mai de treaba si nu ii mai bag deloc in seama pe cocalari si au vazut ca nu ii mai bag deloc in seama nici cand se baga cu japca asa ca m-au lasat in pace,, sper ca te-am ajutat, noroc happy

| KM3 a răspuns:

Pai e bine sa fii sensibil,dar in general persoanele sensibile sufera mai mult(si eu sunt la fel)

Nici la mine nu merge "nu-i baga in seama" laughing

Eu una ma gandec in felul urmator: roata se intoarce tot timpul,si in cele din urma cei care si-au batut joc de tine se vor distruge singuri(vorba vine"distruge singuri").

De exemplu, mi-a zis bunica odata o vorba din biblie: "celui ce-ti face rau, tu fa-i bine, caci ii aprinzi paie deasupra capului" -----> adica persoanele care te-au facut sa suferi, vazand ca tu nu te razbuni etc. vor avea pe constinta faptul ca ei au fost rai si tu ai fost bun.

Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi buna!

| iuliaa27 a răspuns:

Incearca sa le spui in fata ce te deranjeaza, tine-le piept.

| Ciux a răspuns:

Vezi-ti de treaba ta, si eu am fost la fel, dar am trecut peste. Si nu m-i-a placut ( nici acum nu-mi place) cu toate ca el se considera a fi cel mai bun prieten al meu. Dar nu ma intereseaza, daca el se crede a fi un prieten bun!? Nu-i baga in seama, dar fa-ti curaj si zile daca ei se cred mai smecheri ca barfesc de fapt sunt niste parci. Sper ca te-am ajutat