Buna Dina!
Pai, prietena ta nu mai trebuie sa fie atat de sensibila. Copiii din ziua de azi sunt foarte rai si nu trebuie bagati in seama.
Cand esti cu ea in pauza si vezi ca cineva zice ceva despre ea, pur si simplu distragei atentia spunandu-i orice. Fi alaturi de ea, daca ti la ea. Nu lasa sa faca lumea misto de ea doar pentru faptul ca e mica de inaltime. Nimeni nu merita asa ceva.
O zi buna!
P.S : persoanele nu se inverveaza. Persoanele se enerveaza. Muschii se enerveaza.
Pe bune, nu fac misto de tine, iti spun doar ca pe viitor sa stii si sa nu mai faci asa greseli deaorece, cum spuneam, copiii sunt rai si fac misto de orice apuca.
Spune'i asa:
Hei, auzi x... nimeni nu e perfect, asa ca lasa baietii, lasa'i in y pe cine t jigneste, si fi tu insati. Nu trebuie sa fi inalta sa fi draguta, fi doar tu. Altii te critica, dar pana ajung sa te cunoasca, ca de acolo, vor tine mult la tine si nu vor mai avea curajul sa te jigneasca fata de inaltimea ta."
Tine'i o morala.
Bafta!
Cat de scunda poate fii, sa fim seriosi? Eu am 15 ani si 1, 60 si sunt clasa a 8-a. Am crescut pana in clasa a 4a si dupa am inceput mai usor, cate un cm, cate jumatate de cm. Acum faza e... Si ce? Ce treaba au restul cu ea? Invat.o sa le raspunda scurt si direct, fara explicatii deoarece prostii nu merita explicatii. Sa o inveti sa se mandreasca in corpul ei, sa arate ca ii place cum e ea, chiar asa scunda cum e. Oricum sa fii scunda da un plus de dragalasenie Si asa e super ok Succes!:*