| Andressdxxx a întrebat:

Salut! Vreau să-mi fac o iubita, am niște fete prin lista de prieteni pe Instagram dar nu le cunosc și nu știu nimic despre ele, gen am fete mișto prin liceu dar îmi este frica sa nu fie luate și să-mi fac după alte probleme sau sa rada de mine, îmi e frica sa ma bag în seama și nici nu știu cum sa le abordez... ceva idei sfaturi, mss

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu ar trebui sa iti pese de ce spun colegii/colegele din liceu.Nimeni nu mai da doi bani pe acesti oameni cand mai avanseaza in varsta si trec anii, crede-ma.I don't. laughing Poti tine legatura cu prietenii si atat, restul se vor duce fiecare prin alte orase si nu ii vei mai vedea vreodata, plus ca si amintirile se sterg treptat.Deci de ce ti-ar fi rusine sau frica? Curaj!

Pai pe fetele de pe Instagram le stii? Chiar daca poate nu sunt din liceu cu tine, de unde stii ca se afla in acelasi oras? Poti incerca, le scrii ceva legat de ce posteaza: Hei, am vazut ca iti place si tie filmul/cantecul/subiecul x.
Vezi apoi cum decurge discutia.Trebuie sa pui intrebari deschise, nu inchise (la care poti raspunde doar cu da/nu, dupa care apare awkward silence laughing). Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Pentru a scăpa de acesta frica,poti incerca sa abordezi mai întâi alte fete random.
Astfel, chiar daca tipele respective rad de tine sau daca iti dau cu seen,nu-ti va afecta imaginea prin liceu.
Iar după ce mai cumulezi experiență, poti să încerci și cu cele din liceu.
Așa o să fii mai încrezător, vezi ce merge și ce nu.
Legat de faptul că nu știi nimic despre ele,nici nu trebuie!
Le descoși in momentul când vorbești cu ele! De aceea trebuie sa fii sigur pe tine,sa stii cum sa le iei.
De aceea e bine sa descoperi modul în care se "descos" fetele pentru a putea înțelege ce vor, ce gândesc, incercand mai întâi pe fete random diferite tactici pentru a vedea ce merge și ce nu.
Nu va fi ușor, poate că te vei simți prost uneori că vei fi pus în friendzone sau ceva, insa omul din greseli omul învață.
Nu exista o rețetă universala când vine vorba de cucerit, asta trebuie sa stii!
Eu îți urez succes!

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Te duci la ele si le zici buna dimineata.

| Ganderoaica a răspuns:

Îi faci curte: poți să-i iei un mic cadou: sau și mai bine, dacă ești talentat: poți să o desenezi, ori să-i faci o poezie, sau chiar să-i cânți o melodie. Alege tu cum vrei să-i trimiți o chestie dinasta, pe Internet (scanezi/te filmezi) sau o înmânezi personal. Melodia o cânți in fața ei dacă nu vrei înregistrare video. Poți să-i scrii și să-i expui sincer ce simți pentru ea și ce înseamnă pentru tine. Nu ți-aș recomanda să-ți ascunzi identitatea, să fi admirator secret, fiindcă o mare importanță are și faptul că ești drăguț cu ea și o ajuți la nevoie. Eu una apreciez un lucru-ceva făcut chiar de el, de băiat. Baftă!

| wahaha a răspuns:

Mhm

| wahaha a răspuns:

Yes