| ralucaizabela12 a întrebat:

Salut
Vreau sa-mi fac o mare schimbare in viata acum cand trec in clasa a 5a
Vreu sa ma schimb total.Singurul lucru care l-am facut a fost sa ma tund
Va rog ajutati-ma!
dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| AmintiriDureroase a răspuns:

Pai fa ce am facut si eu. Aveam parul foarte lung dar m-am tuns ca alex din magicienii si imi sta foarte bine. Apoi incearca altte haine de exemplu un maieu mai lung peste o pereche de blugi stramti si pe-deasupra maieului ia un tricou scurt si mai largut iar daca vrei puneti si o esarfa care sa se asorteze.Mai adauga o coronita sau niste ochelari de soare si gata o tranformare completa.

5 răspunsuri:
| Krsz a răspuns:

Schimba-ti stilul vestimentar, aceesoriile

| k1d0TeK a răspuns:

Hai sati zis ceva daca vrei sa ai alt look ar trebuie sa schimbi in primul rand (hainele; vorbitu; mersu; privirea) P:S: Asta nu se invata intr-o carte bafta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Auzi mare schimbare in viata in clasa a 5a.
Cumpara ti alta carte de colorat.

| rater1994 a răspuns:

Bun doresc sa te sfatuiesc cu ceva alta data cand pui asemenea intrebare precizeaza mai exact ce schimbare vrei sa faci vrei sa faci o schimbare fizica? Psihica? Uite k1d0TeK ti-a raspuns la 2 intrebari.Precizeaza mai bine ce vrei sa zicitongue.Eu iti raspund pentru cea psihica incearca sa taci sa asculti sa analizezi ce se intampla si dupa ceva timp dezvolta vorbeste.Incearca sa te lasi de tot ceea ce-ai facut in clasa 12 3 4 si inainte de scoala (nu ma refer la faptul sa te lasi de scl sau cevalaughing ma refer ceea ce-ai facut rau[sau consideri ca e rau ca nu e bine].)Incearca sa cauti unde gresesti si incearca sa lucrezi acolo.Si citeste carti multe de care-ti plac tie da citeste pentru ca te dezvolta foarte mult chiar daca nu-ti dai seama tu o sa vada ceilalti ca te-ai schimbat.Baftatongue

| ralucaizabela12 explică:

Si schimbarea fizica?