| dllm. a întrebat:

Salut:*

vreau sa-mi fac un id nou, dar nu vreau sa fie exagerat. fara
: frumusica, scumpika, pinky si din astea happy vreau ceva simplu, mentionez ma numesc roxana happy niste idei? simple :*

9 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Roxana_data nasterii si gata

| DragonFLoW a răspuns:

Un id bun ar fi numele tau ex: ionescu_roxana, ionescu.roxana, iroxana, nu doar ca e un id usor de tinut minte il tin minte si prietenii tai iar daca pe viitor vei aplica la anumite job-uri vei da anumite interviuri vei face CV-uri fara de care nu te angajezi azi nicaieri e recomandat sa ai un id decent pentru a da o adresa de email decenta, iar un id ca acesta il ai pe viata. Ce o sa zica angajatorul cand vede CV-ul tau si citeste roxy_diav0litza sau orice alta fita de asta de clasa a 5-a? o sa rada la inceput apoi o sa-ti respinga cererea, cam asta e cu id-urile. Orice ai alege mereu gandeste-te ca poate e putin exagerat id-ul pentru ca mereu va fi, asta decat daca va fi numele tau real.

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna, Pai fa-ti asa: roxana_ (numele tau de familie)(Si dupa anul in care te-ai nascut, daca ai 13 ani poti pune 13 sau 97)

| gHelena a răspuns:

Buna, Roxana. Daca vrei un id simplu, pe care sa il poti folosi si la scoala (sa trimiti un mail dirigintei sau sa participi la un concurs), alege forma "prenume.nume". De la o anumita varsta nu mai sunt ok idurile genu "roxana_thebest". Ai grija de tine.

| skinnylove a răspuns:

Rocsana.Initiala numelui de faimile big grin ceva de gen

:
Rocsana. E
happy

| Carla_2571 a răspuns:

Roxy_roxy(anul nasterii), **-roxy-**, _r()x@n@_,
ex esti nascuta in 1998
98*-roxana-98* sper sa-ti fi fost de folos

| emilie_8883 a răspuns:

Rocsiitsuu
doar_roxanaa
roxy. xd
roxana_.(anul nasterii talethinking sau varsta)
wazzup_duck (imi place asta laughing)
nothing_special
girl.like_apple
roxy.rawrr
dllm.cookie
sper ca te-am ajutat. pup:*

| Shameless a răspuns:

Ro X ana

| WeLLy a răspuns:

Scrie simplu RoXaNa sau RoXywinking