| Sebastian2014 a întrebat:

Vreau sa pun o intrebare fetelor si baietilor, sunt foarte curios de raspunsuri. Eu vreau sa scap de timiditatea fata de fete.M-am decis sa actionez pentru ca am vazut ca daca eu nu o sa actionez, nimeni n-o s-o faca in locul meu. Eu pot sa vorbesc cu fetele, am mai facut-o dar primele secunde sunt mai tensionat. Eu sunt o persoana optimista, chiar daca am fost foarte pesimist, dar asta nu mai conteaza. O singura data am abordat o fata, dar m-a respins. De atunci n-am mai abordat niciuna. Eu nu sunt genul care vrea sa se foloseasca de fete sau sa vorbesc cu ele doar pentru ca vreau ceva. Nici nu vreau sa fiu cu multe. Vreau doar sa gasesc acea persoana pe care stiu ca e foarte posibil sa n-o gasesc din prima. Mi-am facut un plan: vreau ca in 5 zile sa vorbesc cu 100 de fete( 20 intr-o zi) si sa le cunosc mai bine astfel. Stiu ca pot, desi o sa fie foarte greu. Cand o sa intru in vorba o sa fac asa: ori o sa intreb ceva ori o sa spun zambind si cu spatele drept:" Salut, eu sunt X ", dupa care o sa gasesc subiecte spontane. Am mare nevoie sa fac asta, pentru ca in august ma pregatesc sa fac ceva mare si trebuie sa cunosc neaparat fetele, chiar daca nu gasesc o persoana pe care s-o iubesc.
Eu am sa fac chestia asta, intrebarea mea este: aveti ceva sfaturi sau s-a pus vreo unul dintre voi in tr-o astfel de situatie? de exemplu ar trebui sa fac asta sau asta, sau fetelor le place sa fie abordate asa? Multumesc mult si va urez o seara la fel de frumoasa cum e a mea! happy

3 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Uite aici cursuri pentru timizi >> http://edituratrei.wordpress.com/......celuilalt/
Bafta!

| positivity a răspuns:

Eu cred că vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus, dacă te ții de treabă. Să cunoști 100 de fete în cinci zile, nu e tocmai ceva atât de simplu.
Fetele, în general, sunt atrase de lucruri noi. Felul cum vorbești cu ele, le-ar putea cuceri. Trebuie să știi să te joci cu cuvintele, trebuie să fii prietenos cu ele.
Nu e vorba că tuturor le place să fie abordate așa sau nu. Totul ține fiecare persoană în parte.

| DeathIncarnate a răspuns:

Vezi cum te dai pe langa ele, sa nu pari nesimtit, scapi usor de timiditate nu-i problema stai linistit(totu e in capul tau)