anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu ce se intampla cu mine. Am 15 ani si imi place de o fata tot de varsta mea si din liceu cu mine. Sa va zic, deci ea m-a bagat in seama prima data si am inceput sa vorbesc cu ea dar de fiecare data cand ma duc la ea in clasa si iesim e hol nu prea gasim ce sa vorbim decat ce faci bine tu bine si mna. E naspa rau, cred ca e cel mai rau sentiment sa placi pe cineva si sa nu stii ce sa zici sad ea nu e in clasa cu mine dar am o colega in clasa care a fost cu ea in generala si mi-a zis ca ea nu o sa fie cu mine pentru ca ii plac baietii populari si nu stiu ce. Poate e invidioasa sau ceva ca oricum zicea ca nu o suporta, oricum daca ar fi asa de ce m-a bagat in seama? Deci ma imbrac bine sunt destul de dragut si nu stiu de ce nu as putea fi eu iubitul ei? Ceva pareri va rog? As vrea sa o ating mai mult sa o iau in brate dar nu stiu cum sa actionez ca mna cand esti pe holul liceului nu esti singur. Poate ca nu suntem facuti unul pentru celalalt daca nu avem ce vorbi asa mult sau suntem amandoi indragostiti si nu stim cesa zicem. Pareri va rog chiar nu stiam cu cine sa vorbesc. Mersi mult

Răspuns Câştigător
| MariaDinBihor a răspuns:

Sunt fata am 17 ani si sincera sa iti fiu iubitu meu are 21 de ani, da stiu ca e cam ilegal asta in tara da e secretu nostru? asa si la inceput si cu el mi-a fost ciudat sa vorbesc, in schimb ai putea sa ai zici daca i-ar placea sa vada un film cu tine, si cand vorbiti incearca sa te uiti la gesturile ei, de exemplu daca isi rupe ungile intrebi, ce ai de esti asa stresata? Si o iei usor de mina si te joci cu degetele ei, sau vezi si tu ce ai place mie asa imi place na?‍♀️ Sau de exemplu vezi ca isi aranjeaza parul in continu, ai zici, esti frumoasa ori cum nu trebuie sa te straduiesti si ai dai parul dupa urechie si asa o atingi si putin pe fata, iar cu tema cu imbratisatu, dupa un moment dat cand vorbiti? poti sa faci pe suparatu si sa zici ca doar cu o imbratisare tiar trece, si cand vezi ca e in zona de confort cu imbratisatu ai zici cu un pupic pe obraz, si tot asa o sa fie ca gluma voastra personala, si la o momendat si ea o sa faca asa, si atuncea pac! de la obraji te apropi usor usor de buzele ei, si Ai pupato, cu mine asta a mers poate merge si cu ea? bafta prietene?

| CorneaConstantin a răspuns (pentru MariaDinBihor):

Mersi mult, mi ai crescut moralulhappy

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani sa fii iubitul ei?
Ai macar ideea cu ce se mananca "iubeala" asta?
Eu spun sa o iei cu usurelul, sa-ti faci intai o prietena si apoi mai vorbim.
Vezi tu, daca esti frumusel, te imbraci bine dar nu ai nimic in capusor, nu conteaza haina aia!
Faptul ca nu poti concepe de ce nu poti fii iubitul cuiva, doar pentru ca tu o placi, ma face sa cred ca esti un pic cam prostut, daca nici atata lucru nu poti intelege!
Baiete, trebueis a stii ca, fetele la 15 ani au creier mai mult decat un baitel de 15 ani. Ele vor baieti mari, maturi, cu care sa aiba ce discuta.
Ia o pauza de vreo 2-3 ani, pana mai cresti si poti intelege cum este treaba aia cu haina si vrutul, ca s-ar putea sa ai o mare dezamagire de la viata.

| CorneaConstantin a răspuns (pentru Violleta2022):

Păstrează ți opinia pentru tine. Dacă nu ai ceva bun de zis nu mai zi!

| SkyPilot a răspuns:

O intrebi mai multe