| biencutza_7855 a întrebat:

Vreau sa stiu cine a cumparat Zineryt si daca fata voasra este mai curata.Adica daca eu il folosesc 2 luni voi avea o fata curata?

4 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Depinde de organismul tau. Zineryt se ia doar la recomandarea dermatologului. Deci trebuie sa intrebi un dermatolog :* Multi au laudat Zinerytul dar eu am mers la medic si mi-a zis sa nu il incerc, pentru ca imi va face mai rau, ca are nu stiu ce substante rolling eyes Intreaba medicul:* Te pup, succes:*

| Annemary_2131 a răspuns:

Eu am folosit Zynerit, doar o luna, efectul a fost fabulos fata mea era foarte curata...doar ca am ajuns dependenta de crema hidratanta pentru ca mi-a uscat pielea foarte tare. vreo 4 luni n-am mai avut probleme cu cosurile si punctele negre, dar apoi au reaparut.acum folosesc Akneil e un unguent nu usuca piela, e a5a zi in care il aplic dar deja da rezultate.ciaw

| alice_5598 a răspuns:

Eu am folosit si am fost multumita; m-a scapat de cosuri. Dar probabil cel mai bine este sa te duci la un dermatolog. daca ai probleme serioase cu acneea

| madytzza a răspuns:

Pei eu acum 2 3 ani aveam probleme ca cosurile...am fost la doctor mi-a dat niste pastile vreo 3 saptamana apoi am mi-a recomandat zinerit.la mine s-a vazut acum nu stiu daca si dl pastile si dl zineritwinking