| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau sa stiu daca nu sunt singurul cu gandirea asta
Astazi am fost pana la magazin si era doi baietii sa zicem cocalari, parca toata starea mi s-a schimbat simteam o chestie negativa nu s-a luat de mine sau ceva…eram la rand si unul dintre ei spunea ‘tine un pic plasa sa bag sucul’ si i am tinut o, mi am pastrat calmul eram ok…Si ce sa crezi cand am ajuns la rand sa imi cumpar am uitat si mam balbâit…deci nu stiu ce sa mai fac sa scap de gandirea asta
ce credeti? a incercat sa se ia de mine sau am eu doar gandirea asta
cer un sfat..simt ca nu pot tot face asta

3 răspunsuri:
| Lubeniță38900 a răspuns:

Salut,ești fata sau baiat? Probabil ai o anxietate și de asta, daca zici că nu te-a înjurat, și nu ți-a făcut nimic nu a vrut să se ia de tine, doar a vrut să îl ajuți să ți plasa, ca să-și bage sucul in plasă. Fi mai pozitiv și ascultă muzică, sport, totul pleacă de la tine, tu ești schimbarea. Sau dacă e grav du-te la un pshiolog și te v a rezolva

| FUVDER a răspuns:

Nu te panica poate tu ai luat un blackout daca esti panicat gandeste-te la ceva frumos sau asculta jezz relaxant multa bafta!

| Miruna333 a răspuns:

Baietii ti-au provocat o stare de disconfort, care clar ti-a declansat anxietate si te-ai simtit in pericol, te gandeai ca se pot lua de tine si poate pareau si intimidanti.
Faptul ca ai perceput acea interactiune ca fiind negativa nu inseamna neaparat ca ei aveau intentii rele, ci mai degraba ca perceptia ta asupra situatiei a declansat acele emotii. Daca stai sa te gandesti realist la ce s-a intamplat cu adevarat, unul dintre baieti ti-a cerut sa il ajuti cu plasa si atat, nimic altceva nu s-a intamplat, ei nu ti-au facut nimic.
Ceea ce ai experimentat, ai uitat ce sa ceri si te-ai balbait, e reactia normala a corpului din caza situatiei percepute de tine.
Nu a incercat sa se ia de tine, daca voia asta, o facea.
Incerca sa privesti lucrurile mai realist, daca nu ai dovezi clare, nu interpreteza lucrurile