| DellyDeya a întrebat:

Vreau sa stiu daca un baiat ma place.Am fost invitata la ziua lui si am fost si anul trecut,el m-a placut foarte mult odata, dar vreau parerea voastra.La ziua lui (facea 13 ani) ne-am jucat un joc cu pioni, mie si lui ne plac aceeasi culoare:albastru.El vroia sa fie culoarea asta dar mi-a cedat mie iar urmatoarea data un prieten de al lui a vrut sa fie albastru dar i-a zis sa ma lase pe mine.Cand a venit pizza eu si cu el stateam pe parchet iar restul pe canapea.Verisoara lui mai mica mi-a zis ca ma place si a facut o inima cu mine si el.El a zis zambind,, hey" si am inceput sa rad.Desi nu era galagie mare,el s-a aplecat sa-mi zica ceva despre un invitat.A venit mama lui care facea poze si,, el" a intrebat-o daca eu cu el ne potrivim iar mama lui a zis normal (in gluma presupun) iar l-a sfarsit el m-a pupat pe obraz si pe prietena mea ca am venit la ziua lui dar el m-a intrebat de ce nu il pup si eu....Deci ce credeti?

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu zic ca sa te opui acestei atractii, spre binele tau si al lui.
Cineva spunea ca dragostea adolescentina este ca dragostea unui catelus; mai tarziu amandoi vor avea o viata de caine.
De ce? Pentru ca ceea ce simtiti voi unul pentru altul nu se numeste dragoste, ci pasiune. Nu te poti juca cu dragostea si sa nu suferi dupa aceea. Daca omului ii trebuie maturitate ca sa faca ceva in viata, atunci cu cat mai mult relatiile cu persoanele de sex opus trebuiesc facute la maturitate. Si se poate vorbi de maturitate de la 25 de ani in sus.
Este imposibil ca intre 2 persoane de sex opus sa nu existe atractie sexuala; numai in cazul cand acestea au depasit varsta de 80 de ani.
Si daca asa stau lucrurile, credeti voi ca veti reusi sa nu va culcati unul cu celalat? Caci cu cat veti fi mai mult impreuna, cu atat atractia va fi mai mare; si n-aveti cum sa va opriti.
Parintii vostrii denota o slaba educatie din pricina ca pana acum nu au vorbit serios cu voi despre lucrurile acestea. Ei trebuia sa vorbeasca cu voi astfel incat sa puteti intelege ca nu este timpul acum pentru aceste lucruri; si sa nu foloseasca violenta nici in vorbire, nici in fapte si in nici un fel.
Mai intai trebuie sa te cunosti pe tine insuti. De asemenea trebuie s ail cunosti si pe el. Caracterele voastre inca nu s-au format. Voi nu stiti ce este infranarea poftelor pentru ca nu ati practicat-o. Ceea ce este intre voi nu se numeste dragoste, ci pasiune. Si aceasta va disparea tot la fel de repede cum a si aparut.
Nu ai de ales -ori vei inabusi pasiunea aceasta, ori ratiunea. Ce alegi?
Dupa ce te vei ghida in viata: dupa ce iti place, sau dupa ce este bine? Lucrurile pe care le alegi acum in tinerete, te vor "urmari" mai tarziu. Fie ca sa le alegi numai pe cele bune.
Nu uita ca toate lucrurile isi au vremea lor. Iar a alege dragostea in copilarie este ca si cum ai alege suferinta in mijlocul bucuriei. De aceea iti zic: nu iti strica copilaria din pricina unei placeri. Caci nu numai copilaria ti-o vei strica; alegerile de azi vor avea urmari in tot timpul vietii.

| DellyDeya explică (pentru anonimg):

Crede-ma,nu merg eu asa de departe si nici nu vreau sa merg asa departe.

Răspuns utilizator avertizat
| BiiBiia a răspuns:

Si eu zic ca te place dai o sansa macar. Merita. :*

| DellyDeya explică (pentru BiiBiia):

Eu i-as da...dar sa stiu de la el ca ma place...

| BiiBiia a răspuns (pentru DellyDeya):

Delly normal ca te place. Dupa tot cea facut. Iti zic eu dai sansa vorbeste cu el si zii,, Ma placi,, si daca zi ce da zii ca vrei sai dai o sansa. Crede-ma :*