Frate nu te supara dar aici nu e sit matrimonial, nu o zic din rautate, dar na... nu e chiar potrivita nici categoria, era mai bine la dragoste si sex...
Cauti fete din Galati.:] Eu sunt din Galati, dar ti'am vazut celelalte intrebari puse pe TPU si pari exasperat sa ai o prietena si sa intretii relatii sexuale:]. Sti cum a zis si BGD nu e site matrimonial.Lasa fetele, plus ca ai multe de invatat de la viata. Faptul ca vrei asa tare sa cunosti fete te face sa fi disperat si sti doar ca fetelor nu prea le place sa fi disperat dupa ele. Si ai si 14 ani.Depinde acum adica mai sunt fete disponibile pentru tine un sfat inainte sa la ei id sau facebook hi5 twiter.etc incearca sa fi relaxat nu trebuie sa ai emotii.:] Si niciodata sa nu vorbesti cu fete din prima ai prieten?:]]] Cea mai proasta intrebare, le deranjeaza gaseste un subiect de interes comun. Un punct de reper daca e. Succes!
Frt celelalte intrebari le'am pus la caterin ca, ca stiu ca sunt destui idioti care sa intrebe rahaturi din asteaStati ma calmi ce dracu?