Eu cred că îi va plăcea ce i-ai luat. Oricum nu contează ce îi cumperi, contează gestul.
Nu te intreaba nimeni cati bani ai dat pe cadou, si chiar daca ei stiu ca ai dat mai mult, a fost alegerea ta. Poti fi modest si sa le zici ca le-ai prins la super oferta si gata
Mai taie din ele. Lasa colantii acasa.
La anul incearca sa te incadrezi in suma, max 10 lei peste.
Sper ca si tu vei primi ceva dragut.
Nu mi pasă că am dat 140 de lei dar îmi este mai mult ca poate o sa rada de mine ca i-am luat acestea doar
Nu ați înțeles bine mie nu mi pasă că am dat mai mult mie îmi pasă mai mult că o să râdă de mine că i-am luat aceste lucruri i-am luat o bluză foarte faina zic eu în pungă transparentă cu etichetă pe ea dacă știți la ce mă refer și pe etichetă scrie Misa Lady sincer nu știu ce înseamnă asta
Colantii nu au ce cauta in cadou, ca-s un obiect intim de eimbracaminte, ca si chilotii ori sutineul nu este nromal ca un copil sa-i ofere altui copil, sa nu vina mama fetitei sa faca reclamatie ca i se cumpara obiecte intime fetitei ei, cu cine stie ce conotatie sau intentie sexuala.
Poti pastra tricoul si sapca daca ti in mod intentionat sa-i pui si un obiect masculin in pachet, desi nu l-as pune nici pe ala.
Te sfatuiesc totusi sa pastrezi maxima de 50 de lei, asa cum s-a convenit de comun acord cu toata clasa.
In ceea ce priveste rasul, ma indoiesc, fiindca Secret Santa inseamna ca nimeni nu stie ce a primit si de unde a primit, fiindca-i SECRET, nefacandu-se public, decat daca tu esti rpost si spui celorlati.
Nu au cum sa rada de tine, pentru ca e secret
Fata va aprecia cadoul, stie si ea cam care sunt preturile.
Acum hai să fim serioși îi dau o bluză foarte faina zic eu o șapcă și niște colanți atâta tot
Mai copilas, ce nu intelegi?
Sunt femeie in toata firea si pe deasupra mama, iar daca fii-mea ar veni acasa cu colanti as face scandal la scoala si as cere investigatie sa descoperim obsedatul care i-a cumparat asa ceva, ca nu este nromal sa-i oferi cuiva chiloti, sutien si colanti, fiind considerate obiecte intime de imbracaminte.