| Marinescu9229 a întrebat:

Salut vreau sa va cer părerea mea în legătură cu ceva deci la mine în clasă facem Secret Santa și mie mi-a picat să i facă la o fată cadou am stabilită in clasă cu domn diriginte ca cadoul să fie de 50 de lei iar la fata aceea i am făcut cadou o bluză frumoasă zic eu o șepcuță și niște colanți toate acestea costat 140 de lei voi ce părere aveți dacă cineva imi zice ca nu e ok știu că poate unii o să râdeți de mine dar na

11 răspunsuri:
| 54321brgzy6r a răspuns:

Eu cred că îi va plăcea ce i-ai luat. Oricum nu contează ce îi cumperi, contează gestul.

| Violleta2022 a răspuns:

Elimina sapca si colantii.

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Nu te intreaba nimeni cati bani ai dat pe cadou, si chiar daca ei stiu ca ai dat mai mult, a fost alegerea ta. Poti fi modest si sa le zici ca le-ai prins la super oferta si gatawinking

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mai taie din ele. Lasa colantii acasa.
La anul incearca sa te incadrezi in suma, max 10 lei peste.

Sper ca si tu vei primi ceva dragut.

| Marinescu9229 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu mi pasă că am dat 140 de lei dar îmi este mai mult ca poate o sa rada de mine ca i-am luat acestea doar

| Marinescu9229 explică (pentru Violleta2022):

Nu ați înțeles bine mie nu mi pasă că am dat mai mult mie îmi pasă mai mult că o să râdă de mine că i-am luat aceste lucruri i-am luat o bluză foarte faina zic eu în pungă transparentă cu etichetă pe ea dacă știți la ce mă refer și pe etichetă scrie Misa Lady sincer nu știu ce înseamnă asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marinescu9229):

Colantii nu au ce cauta in cadou, ca-s un obiect intim de eimbracaminte, ca si chilotii ori sutineul nu este nromal ca un copil sa-i ofere altui copil, sa nu vina mama fetitei sa faca reclamatie ca i se cumpara obiecte intime fetitei ei, cu cine stie ce conotatie sau intentie sexuala.
Poti pastra tricoul si sapca daca ti in mod intentionat sa-i pui si un obiect masculin in pachet, desi nu l-as pune nici pe ala.
Te sfatuiesc totusi sa pastrezi maxima de 50 de lei, asa cum s-a convenit de comun acord cu toata clasa.

In ceea ce priveste rasul, ma indoiesc, fiindca Secret Santa inseamna ca nimeni nu stie ce a primit si de unde a primit, fiindca-i SECRET, nefacandu-se public, decat daca tu esti rpost si spui celorlati.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Marinescu9229):

Nu au cum sa rada de tine, pentru ca e secretwinking

Fata va aprecia cadoul, stie si ea cam care sunt preturile.

| Marinescu9229 explică (pentru Violleta2022):

Acum hai să fim serioși îi dau o bluză foarte faina zic eu o șapcă și niște colanți atâta tot

| Violleta2022 a răspuns (pentru Marinescu9229):

Mai copilas, ce nu intelegi?
Sunt femeie in toata firea si pe deasupra mama, iar daca fii-mea ar veni acasa cu colanti as face scandal la scoala si as cere investigatie sa descoperim obsedatul care i-a cumparat asa ceva, ca nu este nromal sa-i oferi cuiva chiloti, sutien si colanti, fiind considerate obiecte intime de imbracaminte.