Ceau
cred ca a folosit un pretext ca sa vorbeasca cu tine sau sa iti auda vocea:X:X incearca sa te impaci cu baiatu ca tine la tine:X:X:*:*
bafta:X
E clar ca minte ca ar fi imposibil sa aiba apeluri de la tine fara sa-l fi sunat poate vroia sa vb cu tine sa vada daca cedezi tu prima
:p
Sigur nu aveea cum sa aiba apeluri daca tu nu ai sunat, un motiv sa-ti auda vocea, ca doar nu putea sa-ti spuna ca vroia sa te auda, deci a fost un motiv, se pare ca inca te mai iubeste, doar un indragostit face asa, deci ce vei face? profiti de ocazie sau nu? asta e intrebarea mea pentru tine, pupici
Probabil ca vrea sa se impace... cu mami, nu cu tine! Dupa ce se impaca tipu' asta cu mami, intreab-o daca vrea sa se impace cu tine, eu nu cred mami e mai buna... la sfaturi asa ca intreab-o pe ea, noi nu-l cunoastem pe tip, nu te cunoastem pe tine, nu ne-ai zis motivul despartirii, varsta, absolut nimic, doar o FAPTA: ca te-ai despartzit de prietenul tau! "Vrea sa ne impacam?" - Cine dreq sa stie mai bine decat EL? Daca vrei sa te impaci cu EL, intreaba-l, daca NU - uita-l! Mai e o varianta totusi, mami are o aventura cu EL, si ca sa nu-si consume creditul, il suna de pe numarul tau.