anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa va cer un sfat. Eu sunt prieten cu un baiat in secret, deoarece mama lui nu e de acord cu prietenia noastra ca crede ca il invat prostii (ceea ce nu-i adevarat). Prietena cea mai buna a mamei prietenului meu este prietena buna si cu familia mea. Daca i-as spune sa o convinga pe mama prietenului sa ma lase sa fiu prieten cu el ar reusi? Sau mai bine raman in secret? Mama lui ma credea prost exemplu ca nu invatam bine si nu aveam prieteni. Dar acum am luat diploma si am prieteni multi. Daca ii zice prietena ei cea mai buna lucrurile astea, oare o convinge sa ma lase sa fiu prieten cu fiul ei?

4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ai putea face in asa fel incat sa ii demonstrezi mamei acelui baiat ca nu este chiar asa de negru dracul dupa cum se vorbeste.
Incearca.
O zi bunahappy

| Irina31 a răspuns:

Incearca, nu cred ca ai ceva de pierdut...

| Irina31 a răspuns:

La un moment dat tot se va afla adevarul. asigura-te ca pe atunci femeia aceea o sa tanjeasca sa aiba o nora ca tine big grin (in ceea ce privesc studiile, decenta, manierele etc)

| danydany3 a răspuns:

Nu prea cred... Am patit-o si eu asta... Mai bine ramaneti prieteni in secretwinking