| gaby11 a întrebat:

Vreau sa va intreb daca mai cresc am 1.66 si de abia am implinit 14 ani! Vreau sa stiu cat o sa mai cresc pana la 18 ani! Oare e normal! Ms anticipat!

9 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Da, o sa mai cresti.
Minim 5 cm.
Daca vrei sa fii inalt, apuca-te de baschet si de inot.

O seara placutahappy

| smile a răspuns:

Depinde si de organismul tau. Nu poti stii cat vei mai creste pana la 18 ani.Fiecare cu organismul lui unii sunt mai inalti si alti mai scunzi.Nu iti face griji

| anDa a răspuns:

Nimeni nu iti poate spune exact cat vei mai creste. Pentru varsta ta ai o inaltime potrivita, deci nu te ingrijora. Fa-ti un regim alimentar bogat in fructe si legume, bea multe lichide si fa mult sport si te vei pastra sanatos si vei creste in inaltime.
Succes!

| Mandy a răspuns:

Esti foarte normal!
Fetele cresc pana la 18 ani, insa baietii cresc pana la 20, chiar pana la 25 de ani.Sunt sigura ca vei fi un baiat inalt si frumos happy

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Heei eu sunt fata am 1, 63 si a doar 12 ani...:*happy

| anqutsel a răspuns:

Varumeo avea la 14 ani 1, 50 si acum la 16 are 1, 80.deida e normal.baietii se dezvlta bine dp 14 ani

| xxdd a răspuns:

Heey. am baieti in clasa de aproape 15 care au 1. 50 si ceva. si normal ca o sa mai creasca. si e normal. baietii se dezvolta mai tarziu ca fetele, pe la 15-16...

| Yryna14 a răspuns:

Normal ca o sa mai cresti, doar nu vei ramana la 1, 66...Nu stiu, depinde si de cat de inalti sunt parintii tai...

| pixieroxx a răspuns:

Pai...eu am 1. 65 si 14 ani si 2 luni.big grin. ce nu inteleg e: crezi ca esti prea inalt? sau prea scund?big grin