| OchisoriAlbastrii a întrebat:

Vreau sa va intreb daca prin ce va povestesc eu acum ma place fata:
Venisem de la bunici,am iesit pe afara, cu ea mai erau 5 prietene de ale ei.Stateau ele pe o banca,eu stateam in picioare,iar ea se mai uita uneori la mine, sau mereu cand vorbeam.Se ridicase de pe banca si a venit la o distanta mai mica de mine, vorbind cu prietenele ei din picioare. Dupa aveam un pariu cu ele 2 sa le cumpar o ciocolata,le-am luat, am stat la ele la scara si mai vorbeam.Dupa trece un baiat care il place si se inroseste toata si ii tremurau mainile. Dupa am mai stat vreo ora o ora jumatate toti 3 la scara ca prietenele ei plecasera si am ramas eu cu ea si inca o prietena.A plecat si ea ca se suparase si 10-15minute am ramas doar eu cu ea,vorbind diferite chestii,se uita la mine de cateva ori(daca o sarutam ma trezeam cu o palma cred).Dupa a venit si subiectul cu sarutul,adica ii povesteam din fostele mele relatii,ii ziceam cand m-am sarutat prima data,iar ea zice: Ce subiect ne-am gasit si noi si zambeste putin, dupa plec acasa si zice ea ceva eu i-am zis papa si am inteles ca ea a zis ceva de genul papa pupii... Vreau raspunsuri serioase happy

3 răspunsuri:
| Me_2404 a răspuns:

Nu cred ca te place sau cel putin din chestiile astea pe care mi le-ai zis nu reiese asta.

| Dariusuu a răspuns:

Din ce ai scris tu nu cred că te place cu adevărat poate îi ești simpatic.

Vorbește mai mult cu ea poate se îndrăgostește de tine.

Cine stie...

| Rubby a răspuns:

Nici eu nu cred, fetele mai mult "se joaca" in sensul ca, desi vorbesc deschis despre relatii anterioare, nu neaparat le place de baiatul cu care vorbesc asta. In schimb asteapta atentie de la oricine si daca tu i-ai acordat...hee hee