Eu am aceasta problema.Inca nu am ajuns la corset, momentan fac niste exercitii la spitalul "Emilia Ilsa" la kinoterapie.Nu trebuie sa-ti fie rusine, e spre binele tau, gandeste-te ca daca nu vei purta acel corset starea ta se va agrava si poti ajunge si la operatii... dar nu ai precizat daca faci si exercitii speciale (kineoterapie)pentru ca medicul meu mi-a zis ca, chiar daca voi ajunge sa port corset voi fi nevoita sa fac si exercitii...Capul sus pentru ca este spre binele tau!:*
Gimnastica medicala pentru spate este indispensabila pentru sanatatea coloanei. Fiica mea are 10 ani si inceput de cifo-scolioza, face zilnic kinetoterapie acasa, o ora pe zi, din septembrie anul trecut.De abia luna trecuta medicul de re cuperare s-a declarat multumit de efecte si i-a recomandat sa nu se lase pe tanjala si sa-si continue exercitiile zilnic.Nu ai precizat daca faci exercitii pentru spate, daca nu faci sa stii ca nu vei rezolva mare lucru doar purtand corset. Poti sa faci si inot dar in colaborare cu exercitiile zilnice.
Da. mi id. ul tau pe privat sa. ti spun mai multe despre asta(adica ce stiu)(matusa mea a avut scolioza)si poate pot sa te linistesc putin:X:*
Eu am aceasta problema.Inca nu am ajuns la corset, momentan fac niste exercitii la spitalul "Emilia Ilsa" la kinoterapie.Nu trebuie sa-ti fie rusine, e spre binele tau, gandeste-te ca daca nu vei purta acel corset starea ta se va agrava si poti ajunge si la operatii... dar nu ai precizat daca faci si exercitii speciale (kineoterapie)pentru ca medicul meu mi-a zis ca, chiar daca voi ajunge sa port corset voi fi nevoita sa fac si exercitii...Capul sus pentru ca este spre binele tau!:*app e bine sa faci inot, asta mi-a recomandat si medicul meu, dar ar fi bine sa te duci la medicul care te-a consultat la spate sa-ti recomande el o sala de inot.