| ROAndrei111 a întrebat:

Vreau sa va povestesc pe scurt povestea mea..Am 21 de ani, viata mea parca nu mai are sens, de la varsta de 14 ani ma tot lupt contra unui gand,"de a nu fi gay",dar aveam atractii fata de baieti,desi le ascundeam si nu voiam sa recunosc asta,ele erau,si asta imi facea rau. Nu prea am avut curajul de a vorbi cu nimeni pana acum,sau sa postez ceva de genu dar simt ca nu mai pot,nu stiu ce sa fac,sunt suparat mai tot timpul,nu mai am pofta de glume,cel mai bun prieten ma tot intreaba ce am,daca sunt ok,si ii spun ca da,doar ca sunt obosit,sau ca nu prea am chef de nimic,si nu cred ca ma crede. Ma ia in brate,imi spune ca va fi langa mine, orice ar fi,pe whapp imi spune tot felul de chestii, dar afara a inceput sa se indeparteze de mine, nu mai e cum era, ce pot face? Va intelege daca voi vorbi cu el? Sau sa ma indepartez de grup?

Răspuns Câştigător
| Justme1997 a răspuns:

Nu este nimic greșit în a fi gay, așa te-ai născut. Nu îl cunosc pe prietenul tău, tu îl știi mai bine. Și nu trebuie să faci sex ca să știi că esti gay, îți dai seama și fără. Ai încredere în tine și nu-i lăsa alții sa se ia de tine

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Salut. Te deranjează că esti gay sau ca nu poti fi gay in liniste? Te deranjează ce spune grupul sau voiai altceva de la tine? Gay înseamnă homosexual iar homosexual e doar cel care FACE sex cu bărbați fiind bărbat. Tu până la 21 de ani nu ai menționat dacă ai avut sau nu un contact,ori eu cred ca esti virgin. Nu ai facut cu fete sa stii sigur dacă iti displac si NU ai facut cu băieți sa stii daca vei continua cu Asta,dacă intr adevăr iti face placere. A te atrage nu e nimic anormal si in ziua de azi,nici sa faci cu cadavre nu mai este. Gay sau necrofil sau ce mai vrei tu nu e o boala sau mutație, ci o alegere. Cum la fel de bine poti alege sa nu faci sex, sa nu te masturbezi gânditu te la ceva erotic si aia e.
Dacă ai ajuns să te retragi social si sa ti pierzi încrederea, asta denota ca esti depresiv. Depresia e o boala si se trateaza. Exista medicamente care iti pot tăia pofta sexuala dacă te deranjează că te excită masculii si exista antidepresive care te pot imbarbata sau iti pot readuce încrederea în tine. Discuta cu un psihiatru despre asta! El se ocupa de sanatatea mintala. Parerea mea este ca nu sr trebui să te îndepărtezi de grup si ca al tau prieten te vede in depresie si te lasa sa te reculegi, nu te abandonează. Tu trebuie sa fii bine cu tine! Totul pleaca de la tine!

| ROAndrei111 explică (pentru Donsavas):

Da am uitat sa precizez ca sunt intr-o relatie cu o fata si nu, nu sunt virgin, doar ca nu pot accepta si celelalte atractii?

| ROAndrei111 explică (pentru Donsavas):

Am uitat sa precizez ca da sunt intr-o relatie cu o fata, si nu nu sunt virgin, am avut contact doar cu fete, doar ca nu mai pot suporta si atractiile catre baieti.

| Donsavas a răspuns (pentru ROAndrei111):

Da,am inteles. Continuă să ai contacte cat si cu cine vrei tu. Tu esti ceea ce gândești despre tine însuți. Bisexuali suntem toti de la natura. Este alegerea noastră ce orientare avem.