Sunt exact in aceeasi situatie in momentul de fata, i ar asta nu e prima oara. Nici eu nu am idee cum sa ies, in mod concret, din starea asta, insa am observat ca trece se la sine (de fapt, se diminueaza, insa este mereu acolo, niciodata nu am scapat de ea). Zilele trecute cred ca a fost cel mai rau, mi se parea ca timpul trece atat de greu, iar orice incercam sa fac, nu reuseam sa duc la capat, lucruri pe care, de obicei, le fac cu placere. De vreo 4 ani tot trec prin perioade din astea si cunosc destul de bine cauzele (in cazul meu), insa nu complet. Din punctul meu de vedere, nu poti decat sa astepti sa treaca, sa faci totusi ceva din ceea ce iti place in mod normal, chiar daca simti ca nu ai niciun chef pentru activitatea respectiva.
Stiu cum e..insa nu am iesit din starea asta.dar la mie e o chestie mai complicata.e greu sa terci peste..ai nevoie de liniste..sa stai si sa te gandesti la orice numai sa nu fie nimeni in jurul tau..pana la urma probabil o sa te plictisesti si o sa iti vina cheful de viata
in primul rand lasa la o parte problemele care te fac sa te simti asa. lasa trecutu in urma si nu rata prezentu. "Relaxeazate esti deja perfect" incearca sa intelegi expresia. totu consta in ceea ce gandesti tu.tu iti poti impune sa iesi din starea in care te aflii sau nu.Am patit si eu sa fiu in depresie si sa numai imi pese de nimic datorita stresului, eram pierduta ....Si singura am iesit din starea asta dupa ce am vorbit cu cei apropiati ca nu o mai suportam, pe scurt cauta din nou placerea din lucrurile pe care le faceai, joaca fotbal si o sa uit de starea asta, iesi din starea asta .....recent datorita stresului as putea spune ca am o "depresie", dar eu consider prea mult spus.am mers la doctor mi-a recomandat STRESCLIN si Magne b6 pentru a numai avea stari de anxietate, tulburari de somn, lipsa apetitului, nervozitate etc.Doar tu vei iesi din starea asta. iesi cu prietenii desprinde-te de ceea ce te leaga de o situatie ca asta (depresia).
Eu cred ca este o stare de moment sau nu... Ajutorul ilpoti gasi la Dumnezeu. Si eu am mai avut stari din astea, nu aveam nicio satisfactie in ceea ce faceam, dar m-am rugat Domnului si el m-a ajutat. Poate ca nu esti implinit pe plan spiritual, incerci sa satisfaci prin lucruri lumesti care, dupa cum spuneai si tu nu iti mai aduc placere. Pune-ti placerea in Isus si vei vedea ce bine este! Sper ca o sa incerci macar sa-mi iei sfatul in considare, nu pierzi absolut nimic.