Hmm.mi se pare ca esti mult prea mica, dar in fine...da, poti sai dai un pupic pe obraz daca si tie iti place de el . pupici!:*
Hey, ce intamplare dulce! :-X eu cred ca tu ar trebui ca luni, cad il vezi ca se apropie de tine, sa mergi intr-un loc in care sa fiti numai voi 2, iar cand iti va spune sa zambesti si sa il SARUTIA! da, da... pe gura! nu iti fie rusine. iar pe urma sa pleci.bafta
Pai spune-i ca si tu simti acelasi lucru, ii dai un pupic(pe obraz ) si daca e cazul pleci ( daca e la sfarsitul orei de dans pentru ca nu poti pleca la inceputul orei ...asa ). Sper ca te-am ajutat :*
Dupa ce iti spune ca te place.i dai un pupiK si mai bine sa nu placi.sa stai sa vb cu el...totul o sa vina din interior daca zici ca iiti place si tziede el.bafTa...
Eu ti-as spune s fii putin mai retinuta in alte privinte, insa un pupic merge la virsta ta 11 ani un pupic nu e nimic! dar nu uita sa vorbiti despre voi caci asta e cel mai important felul cum va intelegeti!
E buna varianta ta cu pupicul:X dar si mai bine este ca atunci cand iti spune ca te place sa ii spui si tu si poate veti fi impreuna :* aa si sa nu uiti sai dai si pupicul:X
Buna!
Pai atunci ar fi momentul sa-i spui si tu ca il placi, si restul o sa mearga de la sine. Nu pleca pentru ca o sa creada ca ti-e rusine si se va simti nasol. Bafta!