| lllanonimalll a întrebat:

Salut sad vreau sa va spun ceva si va rog sa ma ajutati. Imi place extrem de mult de un baiat, e cam cu 2 ani mai mare. Niciodata nu mi-a placut asa de cineva, cred ca e prima data cand sunt indragostita. Nu e numai frumos, e si inteligent, glumet si de treaba... Dar are iubita. Si nici nu ma observa, orice as incerca, nu exist pentru el. Ma simt atat de urata si neinsemnata, si mica, si plictisitoare, si am incercat sa uit de el si sa nu il mai plac, insa de fiecare data cand il vad inima imi bate supar tare si nu mai gandesc bine si vorbesc foarte serios. Cand trece pe langa mine si ma atinge (neintentionat) nu mai respir, asta fara sa vreau si savurez momentup, dar cand trece realizez ca am uitat sa respir. Si e asa aiurea, imi vine sa plang si... Ma intelege cineva? E perfect din toate punctele de vedere, nu am mai intalnit pe cineva asa. Vreau sa ma placa mai mult decat orice, dar nu ma compar cu vreo alta fata cu care sta sau cu iubita lui. Sunt demoralizata. E super aiurea. Nu imi spuneti chestii gen,,nu te merita" sau,,nu stie ce pierde" pentru ca nu e asa, credeti-ma. Eu sunt cea care pierde. M-am gandit asa:,, daca i-as privi numai interiorul, l-as mai placea?" (asta ca sa incerc sa nu il mai plac) si da, l-as placea. Cred ca tin la el. Nu numai il plac, TIN la el si sunt geoasa si vreau sa fie al meu, insa e imposibil. Nici nu vorbeste cu mine... Cred ca stiti cum e. Nu vreau sa astept pe cineva care sa ma placa, il vreau pe el dar e imposibil. Inainte imi placea de un baiat foarte mult, dar cand l-am intalnit pe el mi-a trecut tot. E singurul pentru mine. Nu pot uita de el. Cum sa fac ca sa scap? Va rog sa a ajutati sa nu il mai plac. Sau macar sa ma ajutati cu incurajari. Va rog mult, e cea mai urata perioada din vitata mea, ar trebui ca totul sa fie magic daca plac pe cineva cu adevarat, dar nu mai e daca el nu simte la fel. Ajutor...

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Eu doar te incurajezhappy,ajutor nu iti pot da...laughinggen sa ii punem un sac de cartofi pe cap la baiat si sa il rapim,dar nu se poate.surprisenu te baga in seama fiindca are o prietena si este un baiat decent care nu o poate trada,dar relatiile din liceu sunt de scurta durata fiindca nu sunt bazate pe dragoste,dar dragostea ta e pura si neprihanita si iti va fi rasplatitahappy. Stiu ca e geloasa, dar n-ai ce sa facitonguedecat sa astepti, uita-te in ochii lui priveste-i reactiile in preajma ta.
Poate nu te baga in seama fiindca ii iei respiratia si tu si nu mai poate happy, te-ai gandit la asta, indragostito?

| IsabelaIssa a răspuns:

Cand iti place de cineva obsesiv, si mai ales fizic, nu se numeste iubire. Nici macar nu iti vorbeste, nici nu il cunosti si mai are si prietena. Datorita varstei pot sa spun ca e normal comportamentul tau, dar incearca totusi sa il uiti, sa iti schimbi gandurile cu el de fiecare data cand iti apar. Nu e usor, dar e singura solutie care te va ajuta sa iti revii. In timp o sa apara altcineva, si o sa vezi ca iubirea inseamna mult mai mult decat ceea ce simti tu acum. Esti geloasa pe ceva ce nu e al tau. Din cauza ca el nu te place si poate ca nu esti genul lui, asta nu inseamna ca tu esti urata, ca esti un nimeni si ce mai crezi tu acolo. Invata sa ai mai multa incredere in tine, sa te apreciezi si sa nu iti mai faci rau singura. Daca te-ar placea pe tine un baiat de care tie nu iti place? Ce parere ai avea?