| alexxyno a întrebat:

Vreau si eu niste idei de cadouri pentru prietena mea. Acum sunt plecat in vacanta si as vrea sa ii iau si un suvenir (dar nu stiu ce laughing ) si un cadou pentru ca in septembrie este ziua ei si ma gandeam ca poate gaseam ceva fain aici. Astept sugestiile voastre, dau funda raspunsului care mi se pare cel mai ok!

6 răspunsuri:
| Trolli a răspuns:

Pai, nu avem de unde sa stim unde esti tu in vacanta.
Ceva reprezentativ din acea zona. Mergi la magazinele de artizanat sau la tonetele din acea zona.
Acum depinde si de gusturi. Tu o cunosti, tu ar trebui sa stii ce-i place.
Vacanta placuta.

| alexxyno explică (pentru Trolli):

Sunt in Italia, am uitat sa specific...scuze big grin Si multumesc, vacanta placuta si tie!

| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
In primul rand pe langa cadou nu trebuie sa lipseasca o ciocoata de calitate si un trandafir,dar un trandafir foarte frumos.
Ai grija ca pungulita de cadou sa fie frumoasa,preferabil cu un mesaj de dragoste pe ea.
Ca si cadou poti sa alegi,stiu eu,sa faci o poza cu tine langa un obiectiv turistic important din vacanta,o poza amuzanta,sa o pui itr-o rama.
Ori poti lua un obict frumos care sa reprezinte acel loc.
Dar poti sa te gandesti si la ce i-ar placea ei asa si sa ii iei acel lucru,daca nu chiar si un ursulet dragut e frumos, Gestul conteaza in primul rand.
Apoi, daca te mai tine portofelul, poti sa o inviti la un restaurant mai select, ai grija ca pe masa sa fie o lumanare aprinsa.
Sa te distrezi si sa ai o viata frumoasa.
Ai grija te prietena ta.
Peace!

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna!
Cumpara-i magneti de frigider sau un suvenir care sa-l poata puna pe birou ( ceva in genul asta, dar eu nu stiu locatia http://www.ontheroad.ro/......ruri-6.jpg )
O zi faina, pa, pa!

| alexxyno explică (pentru ριтιкaa1998):

Italia, am uitat sa specific laughing

| Ella_Mary_1995 a răspuns:

Un magnet de frigider sau o cana cu numele ei, o bratara-suvenir si cadou ceva de imbracat bluza sau daca ai un buget mai mare o bratara de aur... sper ca te-am ajutat dandu-ti o mica idee