| denisuca_1756 a întrebat:

Salut happy vreau si eu sa-mi dati exemple de filme... de exemplu un baiat mi-a dat" the vampire diaries" e superb acest film dar vreau altele gen cu vampiri de dragoste etc ...va rog am incredere in voi mersihappy

10 răspunsuri:
| BadLuckBryan a răspuns:

The Vampire Diares e un serial,nu film. Daca vrei filme:Twilight, New Moon:the twilight saga, Eclipse:the twilight saga

| AyLLin a răspuns:

De exemplu iti mai dau true blood,merlin,goosip girl, ucenicul vrajitor, sta sa ploua cu chiftele.astea imi plac mie. sper ca te-am ajutat :d

| Biiaancaa a răspuns:

Saga Twilight happy
E superb :X

| edith_8738 a răspuns:

Incearca twilightlove strucke superb!

| lovesunshine a răspuns:

Pai twilight si...ei bine dragostea mea:Interviu cu un vampir.In interviu cu un vampir este vorba si despre dragoste, dragoste mai ciudata...

| LoL a răspuns:

Twilight-e singurul film de dragoste care e cu vampiri(cel putin pe care il stiu in afara de The Vampire Diaries)

| Ionutza13 a răspuns:

Din nou la 17 ani, Vrei sa te insori cu mine,Pretty Woman, StarStruck,The Notebook,Ma dau in vant dupa cumparaturi,Magnolia,Never let me go,Ratatouille, Trick ‘r Treat, Chuckie papusa nebuna, 16 wishes (dorinte)

| georgyanahhhhhh a răspuns:

Twilight

| alexsoare a răspuns:

Poti sa te uiti la ''I kissed a vampire'' este un film scurt si musical si in el joaca si Lucas Grabeel,

| Mayar a răspuns:

Underworld, toate 4 episoadele! Are de toate: actiune, dragoste, suspans,. E fff tare.