| buzzyMV a întrebat:

Salut vreau si eu un site in care imi pot pune peste poza mea o fata de troll va rog FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Lou222 a răspuns:

Dai pe pizap-> Edit a phothiroupload->apoi sus vezi ca iti apar mai multe iconite apesi pe cea care iti arata o femeie si o foarfeca( e intre text si rame). apesi acolo -> apoi upload a photo... apoi alegi poza. in dreapta iti apar niste buline mai mici mai mari. apoi acoperi fata troll. si dai finish si apoi plasezi poza pe fata ta. scuze s-arputea sa nu prea intelegi insa m-am grabit ca ai spus ca pleci la scoala

9 răspunsuri:
| Lou222 a răspuns:

Incearca pizap. E foarte bun si poti sa-ti pui o fata de trool pe poza tawinking

| buzzyMV explică (pentru Lou222):

Nu vad pe pizap vreo chestie cu o fata sau ceva de troll

| Lou222 a răspuns:

Pai nu vezi fata de troll... Tu o iei de pe net si o poti lipi pe imaginea pe care o doresti

| Lou222 a răspuns:

Daca vrei imi dai mie poza
. si ti-o fac eu

Unde pot baga troll pe poza mea

| Lou222 a răspuns (pentru buzzyMV):

Nu vrei sa-ti fac eu poza?

Nu zi repede ca plec la scoala

| Lou222 a răspuns (pentru buzzyMV):

Dai pe pizap-> Edit a phothiroupload->apoi sus vezi ca iti apar mai multe iconite apesi pe cea care iti arata o femeie si o foarfeca( e intre text si rame). apesi acolo -> apoi upload a photo... apoi alegi poza. in dreapta iti apar niste buline mai mici mai mari. apoi acoperi fata troll. si dai finish si apoi plasezi poza pe fata ta. scuze s-arputea sa nu prea intelegi insa m-am grabit ca ai spus ca pleci la scoala

| Lou222 a răspuns:

Ai reusit?

| Lou222 a răspuns:

Sper ca te.am ajutat. Si multumesc