| Hfhaffj a întrebat:

Vreau și eu vă rog să aud o părere, daca cumva eu greșesc. Sunt împreună cu iubita mea de 5 luni. Ea înainte avea obiceiul de a fuma, nu mult dar fuma vreo 2 pachete pe săptămână. Eu nu sunt de acord cu asta deloc, urăsc asta, miros nașpa, îți fac dinții galbeni, e nasol rău. Faza e că are o groază de prieteni care au îndrumat-o la așa ceva, foști iubiți cu care fuma si așa. Faza e de 4 luni nu mai fumează, ea zice ca nu ii mai plac, că nu-i place nici când cineva fumează in jurul ei si așa. Dar are momente in care zice ca parcă simte dorul, ca parca la ocazii merge. Si sunt super frustrat, nu știu dacă să am sau nu încredere în ea deplină. Îmi e ca o sa ma dezamăgească și nu o sa imi convina. Eu susțin că 100% nu mai fumează de gura mea, dar daca mergem la tabăra la vara la mare sigur calcă strâmb și nu e ok. Adică eu n-am ce sa fac, nu ma pot certa cu ea pe tema asta, dar mă amageste cred într-un fel și îmi e că face pe dos când îmi e lumea mai dragă. Nu știu ce să zic. Dacă puteți va rog sa ma ajutați, va multumesc enorm!

Răspuns Apreciat de Editori
| Andreeush a răspuns:

Exagerezi un pic.
Dacă fumează nu înseamnă că, calcă strâmb sau că te dezamăgeşte.
Ar trebui să o accepți așa cum e dacă o iubești.
Nu este sănătos fumatul însă ea trebuie să hotărască dacă renunță la acest viciu sau nu.
Sunt lucruri mult mai importante la care ar trebui să te gândești.

3 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Fumatul nu este sănătos dar este strict alegerea ei dacă fumează sau nu, nu ii poți impune tu ce sa facă. Nu cred ca asta e un motiv sa te dezamăgească. Apreciază lucrurile importante, ca e alături de tine, ca tine la tine, ca e fidela, etc.

| Adry05 a răspuns:

Esti prea dramatic si faci prea mare taraboi dintr-un nimic. Si daca fumeaza iar, ce? Fumeaza pe banii si sanatatea ei, nu-ti convine, ia-ti o nefumatoare.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Fumează pe banii tăi, sau care e problema? laughing E alegerea ei, o accepți așa sau o lași în pace. Mi se pare foarte ciudat că în loc să o apreciezi, că nu mulți reușesc să se lase de fumat, 4 luni e totuși ceva, tu stai și îți faci filme, de zici că te înșală cu țigara aia.