Nu trebuie sa te stresezi din atata lucru, ca de sunteti prieteni foarte buni poti sa le spui adevarul ca nu te-ai simtit confortabil sa mergi cu ele, fiindca nu aveai bani.
Un prieten adevarat nu te judeca si nci nu se supara din atata lucru.
Mofturi de adolescenti... toti am avut din astea, impresii ca cineva cand te refuza o face ca are ceva cu tine nu ca are alte motive.
Sfat, stati de vorba, cu vorba se rezolva multe.
Chestia e ca ne intelegem ok dar nu am vrut sa mai ma duc fiindca nu am mai avut bani iar ea s-a suparat...
Din ce am citit din ce ai zis parca eu sunt de vina(
Poti merge oricand cu cineva la cumparaturi, sa iti insotesti prietenele etc, fara sa-ti cumperi nimic.Aici e viata reala, nu suntem in filme unde toate ies la shopping si se intorc acasa cu bratele pline de sacose de la cumparaturi.Este perfect normal sa nu cumperi atunci cand nu ai bani, sau cand pur si simplu nu vrei. Nu de fiecare data cand mergi in mall trebuie sa arunci cu bani in stanga dreapta ceva, doar de dragul de a cumpara.Asta e o gandire gresita, tipic consumerista.
De multe ori in asfel de cazuri drepatea si adevarul este undeva la mijloc!
Pe de o parte este destul de neplacut sa stai a vezi cum prietenele tale stau si probeaza haine si tu stai sa te uiti pentru ca nu ai bani, pe de alta parte si ele au drepate pentru ca puteai sa iti dai cu parerea.
Daca sunteti prietene cu adevarat va veti impaca cu siguranta.Cu timpul.
Daca vrei sa nu mai fii pusa in situatii neplacute le poti spune ca trebuie sa fii acasa la o anumita ora!
Sau mergi cu ele si le sfatuesti asa cum am spus eu mai sus!
Tu in loc sa imi dai un sfat ma faci sa ma simt prost... apreciez
Vezi că acum la ora 15.45 ele sunt în mall dacă s-au dus cum ai scris - Azi dupa scoala
Tu ce faci acum?
Am cerut un sfat atata tot...ce te ofensezi atata...
Dacă erai copilul meu așa îți spuneam
- De ce nu te-ai dus în mall cu alea? Ce faci în casă? Stai cu telefonul în mână și alea se plimbă prin mall?
Bine ai făcut nu ai facut nimic gresit frate decat sate duci... ști ce zic mai bine ca ai facut așa.
Ba frate de ce să-ți ceri scuze? Ce ai? Nu ai facut nimic ma greșit omule de ce să-ți ceri scuze fratele meu? Nu ai de ce să-ți ceri scuze ma nu ai facut nimic greșit nu ai avut bani pai ce era sa faci sa mergi săte faci... ști ce zic mai bine stai acasa sau mai bine muncește frate cinstit si sa ai un ban la tine uite te cheamă cineva la un film la un suc undeva ști ce zic...nui bine așa ca bărbat nu-i bine deloc așa si mai lasa cu cerutul scuze ca nu ai facut nimic nebunule nu ai greșit cu nimic frate
Nu fi fraierul nimănui si nici prostul nimănui asta îți spun cu toată inima cu Adevărat din toată inima cu Adevărat nu te lăsa folosit de nimeni și nici prosti de nimeni daca vezi ca te iau in loc de prost si de calcă pe cap fără săle pese cu Adevărat si vor să-și atinga doar scopurile lor fugi si evitai lasăi in soarta lor există un Dumnezeu pentru asa oamenii.
Mofturi adolescentine, daca nai vrut sa mergi, nai vrut.
Uni oameni nusi gasesc de cumparat fix cand altul vrea sa cupere ceva. Mâine dacă o să zică să te duci in club cu ele, ce faci? Dupa se intampla ceva neprevazut si ramai în$@rc! n@tă, și după te dai cu capul de pereți că ce proastă ai fost.
Sfat: trebuie săși revină prietenele, daca nu vor aia e. Acum nu scrie nici unde ca daca ele fac ceva trebuie sa faci si tu la fel. Avem decizia in fata noastra si putem face ce vrem noi cu ea.
Dăle đřq dacă nu vor să priceapă, și punct. Sper că team motivat