| x2gk9r a întrebat:

Salut! Vreau un sfat...
Am niste prietene care ma inteleg perfect cu el.
Azi dupa scoala m-a chemat cu ele in mol sa isi ea niste haine desi eu nu mai avusem bani si am zis decat sa ma duc asa aiurea mai bine stau acasa.ele s-au suparat pe mine...un sfat?

43 răspunsuri:
| Fonk a răspuns (pentru 199onur7):

E ok daca zici ca totul e bine, e important sanatos sa fi.winking

| Fonk a răspuns (pentru Fonk):

Da spreiul pentru ce e? Ne fugareste poliția?

| 199onur7 a răspuns (pentru Fonk):

Pai pedofili din stație-_- nu ajuta la nimic?

| Fonk a răspuns (pentru x2gk9r):

E bine ca țiai cerut scuze, dar mi se par prea copilăroase supararile pentru nimic. Daca depinzi de ele

Ba da big grin

Da aias pèdòfi|i de baieți

Bine -_-

Totul e bine, team suparat cu ceva?

-_- fonk ești bine? Cum sa ma superi? Avem o conversație si cateva dialoguri cum ai putea sa ma superi intre acele rânduri nu există niciun fel de jignire la Adresa si persoana mea -_- nu mai supărată cu nimic imi este foarte somn trebuie sa dorm noapte buna.

Totul e ok...atunci

Noapte bună

| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa te stresezi din atata lucru, ca de sunteti prieteni foarte buni poti sa le spui adevarul ca nu te-ai simtit confortabil sa mergi cu ele, fiindca nu aveai bani.
Un prieten adevarat nu te judeca si nci nu se supara din atata lucru.

| dullcat a răspuns:

Poti merge oricand cu cineva la cumparaturi, sa iti insotesti prietenele etc, fara sa-ti cumperi nimic.Aici e viata reala, nu suntem in filme unde toate ies la shopping si se intorc acasa cu bratele pline de sacose de la cumparaturi.Este perfect normal sa nu cumperi atunci cand nu ai bani, sau cand pur si simplu nu vrei. Nu de fiecare data cand mergi in mall trebuie sa arunci cu bani in stanga dreapta ceva, doar de dragul de a cumpara.Asta e o gandire gresita, tipic consumerista.