| x2gk9r a întrebat:

Salut… Vreau un sfat.
Am plecat cu niste prietene la terasa, dupa am plecat in mall, ele au platit boltul 14 lei iar acum cand am venit acasa am platit eu ca doar pe card au avut, am platit 26 de lei…
Oare sa le cer cate 10 lei inapoi?
Pentru ca pana mea?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu le cere inapoi, este un "taranism" sa faci asta!
atunci cand prietenii sunt reali nu ar trebui sa conteze cat pune x sau y
am un amic cu o situatie mult mai buna ca a mea, el este antreprenor, nu vrei sa stii cat costa o masa la restaurant cand ies cu el prima data plateste el ca el face invitati, data viitoare vine randul meu (asa se intampla mereu), cand vine nota e nasol pentru mine, mai ales ca doar restaurante selecte alegem laughing

deci 10 lei, 20 de lei inapoi este nimic

le poti spune data viitoare daca cineva dintre aceste prietene tinere iti atrage atentia ca nu contribui suficient, "vedeti voi eu si data trecuta am pus mai multi bani la "taxi" decat voi"winking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai ma, om cu Iphone sa te zgarcesti la 10 lei

| dullcat a răspuns:

Buna.Depinde de tine, poti sa le spui la urmatoarea ocazie ca ai platit acum 26 de lei si ca ar fi corect sa se revanseze? Esti baiat mare, rezolvati voi astfel incat sa va intelegeti, nu ma indoiesc.

| Furnicuta000 a răspuns:

Sa inteleg ca toata plimbarea cu masina a costat in total 40 lei deci ar trebui sa vina cam 13 lei de fiecare. Partea ta era de 13 lei dar ai platit 26 lei si ar trebui sa-ti recuperezi 13 lei. E cam aiurea sa te apuci sa le ceri cate 6-7 lei acum. O sa-i recuperezi tu data viitoare, le pui sa plateasca mai multwinking

| Mariusviatatha a răspuns:

Niste nesimtite, eu zic sa nu mai vorbesti cu ele niciodata!
Daca doar pentru 10 lei o sa ti faca asa, imagineaza-ti in zile negre ce poate sa ti se intample! :3