Buna.Nu ai pus nicio intrebarea.Incearca sa-ti mai faci ordine in ganduri inainte de a scrie. Poate daca vorbeati fata in fata se intelegea mai bine ca tu nu doresti o relatie si esti interesat de fete, nu de baieti. Observ ca iar tragi aceleasi concluzii negative si dubioase, ca de obicei. Daca te mai vezi cu el te prefaci ca discutia respectiva nu a avut loc.Simplu.
Discuta cu el liber, e ok sa ii spui ce simti si ce crezi mai ales ca e vorba despre voi, am avut si eu o situatie de genul dar am vorbit cu baiatul respectiv, l-am bagat intr-un joc sa spun asa, vorbeam despre noi ce ne place sa facem ca suntem loiali si cand a venit vorba de loialitate i-am zis *eu nu discut si nu arat nimanui mesajele mele cu alte persoane ca sa nu le fac sa se simta prost si asa as vrea sa se comporte si altii, ce am vorbit noi ramane intre noi* si la partea cu vazutul random pe strada fii prietenos, comporta te ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat intre voi, lasa grijile si emotiile la marginea drumului
Inteleg asta ai dreptate dar daca am vb cu el frumos pe snap mia pasat de el si ma suparasem ca nu raspundea si imi pasa de el sa nu par disperat crezi ca ar fi facut ss? si-a cerut si scuze inainte sa ne certam …
ma simt ciudat nu stiu dc si ma simt ciudat de cand am vb cu un baiat credeti ca e ceva ciudat?
Cand faci ss iti apare pe snap si sa fi facut poza cu alt telefon nu cred, nu cunosc destul de bine situatia incat sa-ti spun strict ce cred, sunt de parere ca ar trebui sa nu mai dai atata atentie lucrurilor neimportante..si nu, nu e ciudat *cel putin din punctul meu de vedere, atata timp cat tu crezi ca e alegerea cea mai buna pentru tine si daca la momentul ala te-a facut fericit
Ionss întreabă: