| x2gk9r a întrebat:

Salut…Vreau un sfat
Azi trebuia sa plec cu niste prietene la terasa si am zis ca nu merem ca nu avem banii(desi am avut) si sau oferit ele si nu ne am mai dus, cand au aflat ca avem banii ea s-a suparat si ne-am certat, ca de ce o mintim etc…Dupa o inceput sa faca misto si nu am bagat o in seama dar tot am reactionat iti dai seama…
Dupa la o ora pe care trebuia sa avem ne o intrebat doamna ca ce avem si i-am explicat si o zis
‘Asa si? Sunt bani lui’ si de acolo o vb cu ea ca dc am mintit o ca sa oferit ea…dupa in ora o venit mo pupat si o venit si am vb
Sfat? Crezi ca m-am facut de ras?

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vai de scrierea ta!
„sau oferit ele, s-a suparat ea, ne-o intrebat doamna, Sunt banii lui".
Nu are nici o logică ce ai scris tu.
Esti jalnică!

| StoicAnalysis a răspuns:

Inainte sa iesi la terasa cu fetele, pune mana pe o carte de gramatica. Nu de alta dar ne stoarcem foarte mult neuronii sa intelegem ce ai scris de fiecare data. Invata cum sa pui o virgula, cum sa formezi o propozitie cu subiect si predicat, cum sa folosesti cratima, etc. Si mai citeste si tu niste carti la alegere. Sa vezi si tu cum sunt formate propozitiile si cum sa le scrii. La ce succes vad ca ai la fete, banuiesc ca esti frumos foc, ca altfel nu pot sa-mi dau seama cum de stau ele cu tine.