| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau un sfat
De ceva timp incep sa simt ca am din nou anxietate ma simt foarte agitat nervos si nu mai am starea neceasara sa continui asa…ceea ce vreau eu sa fac e sa stau in casa singur asta ma ajuta de ex azi…
Am asteptat tramvaiul sa plec acasa, si cand a ajuns tramvaiul pur si simplu am incercat sa deschide una dintre usii dar nu mergea doar aia prima si am intrat pe aia din fata
Si a iesit vatmanul de acolo de la el din loc si o inceput sa tipe de fata cu 7 persoane
‘BA DA TU ESTI PROST? NU ESTI IN STARE SA APESI PE BUTON -cu un ton ridicat
Iar eu am zis tot cu un ton ridicat
:AM APASAT DE 4 ORI DAR NU MERGEA SI DUPA O ZIS PE DRQ NU O MERS
DUPA AM ZIS ‘CE TUPEU PE EL’
SI MAM DUS DE MAM ASEZAT
Ce parere aveti? M-am facut de ras? dupa cand oprea la stati restul de oamenii tot in fata mergea sa coboare nu mai avea curajul sa deschisa si celelalte

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"vatmanul. o inceput sa tipe.‘BA DA TU ESTI PROST? NU ESTI IN STARE SA APESI PE BUTON. DUPA AM ZIS ‘CE TUPEU PE EL’
SI.Ce parere aveti?"

da, ai dat dovadă de maaare vitejie!

| alfons2390 a răspuns:

Cauta un psiholog sau pe cineva cu care sa discuti deschis despre problemele tale si ce te framanta.

| J3t a răspuns:

Lumea e plina de prosti, frustrați sau persoane care au avut o zi nasoală.
Cea ce ți s-a întâmplat.nu are deloc de a face cu personalitatea sau starea ta.
Dacă era altcineva în locul tău poate ii futea una, poate îl înjura, tu AI făcut ceea ce orice persoana normala ar fi făcut.
Tu nu te-ai făcut de râs, celalalt da.
Știu ce înseamnă anxietate... Am trăit-o ani de zile cu prietena mea și în parte și eu.
Obligate sa faci ceea ce nu îți place, ieși și vorbește cu lumea chiar și 2 prostii, te va ajuta happy

| x2gk9r explică (pentru J3t):

Tot la asta ma gandesc ca oare nu m-am facut de ras sau…

| J3t a răspuns (pentru x2gk9r):

Și eu în trecut eram aproape obsedat de cum ma vedea lumea, ca m-am împiedicat mergând, am spus un cuvânt prost, am făcut o gluma proastă... Să nu crezi că lumea e perfectă, poate asta spun cu toți, dar nimeni nu spune episoade nasoale din viața laughing
Ia-o în gluma sau dacă tot te gândești la treaba cu tramvaiul gandeste-te la ce ciudat ai nimerit