| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau un sfat.
Eu ca sef trebuia sa adun banii pentru salon sa avem sa ne luam produse si am luat si o mai ramas 49 de lei si doua colege mi-au spus sa-mi las mie, mi i-am lasat si gata.
A doua zi un coleg m-a intrebat cat am stricat si nu am mai stiut exact si o zis cat o mai ramas si i-am zis ca maxim 20 de lei o mai ramas, dupa am vb cu el si o zis ca data viitoare sa aduc foaia cu cine o dat banii cand eu nu am facut-o si stiu cine o dat.
Vreau un sfat ce sa fac…

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa le dai banii inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" si o mai ramas 49 de lei si doua colege mi-au spus sa mi las mie mi i-am lasat si gata "

Este evident ca cele două colege nu reprezintă întregul colectiv al clasei tale deci e evident că ceilalți colegi ar putea să nu fie de acord ca tu să-ți însușești banii lor. Cel mai ok ar fi să le înapoiezi banii și să întrebi clasa, ca COLECTIV ce se va mai cumpăra de acei bani, luându-se o decizie colectivă comună).

Iar data viitoare, fă o listă cu cine a dat și cât și păstrează bonurile fiscale ca să le arăți colegiilor pe ce ai cheltuit banii.

| x2gk9r explică (pentru anonim_4396):

Dar nu am primit bon fiscal nimic doar mi-a zis sa duc foaia si sa vada cine o pus banii ca cei care nu o pus banii sa nu mai foloseaca pe mine asta ma intereseaza