Din gresela nu spui nimanui secrete, ci doar voit, iar tu ai vrut sa spui secretul ei, ca te manca limba sa spui cuiva.
Ma rog, ti-ai pierdut colega si prietena acum si ea va face acelasi lucru despre tine, iti va spune secretele la ceilalti din clasa.
Nu stiu ce sa zic.dar la colega care i-am zis secretul si ea le barfeste intruna..de fiecare data cand vb cu ea ii ziceam sa nu zica la nimeni si nu a zis dar de data asta am uitat sa ii zic... oare sa ii trimit un mesaj?
Un sfat te rog frumos
Esti total vinovata, fiindca ti s-a spus un secret cu rugamintea sa-l pastrezi si tu te-ai dovedit la fel de barfitoare ca si cealalta, odata ce l-ai spus cu prima ocazie.
Poti merge la prietena ta si-ti poti cere iertare, spunandu-i ca ai fost incapabil sa-i tii secretul si l-ai spus deja altora, sperand ca te va ierta.
Pe scurt ai incurcat-o. Daca te intelegi bine cu ei, roaga-te de ei sa nu spuna (cu motive similare cu: daca spui nu mai vb in viata mea cu tine )))) ) Daca nu prea vb asa cu ei, nu spune nimic, o sa ia acea informatie ca pe ceva normal si complet obisnuit. Trebuie sa inveti ca un secret nu se spune.
Geo2969686 întreabă: