| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau un sfat sunt baiat.
Am o prietena(adica suntem neamuri) si ea are un iubit, ala cum ar veni e cam batut in cap..nu are o problema ca eu petrec timp cu ea la liceu sau etc totul e ok…astazi cand am iesit de la liceu il vazusem ca venise si zice catre mine, dar pe un ton asa RIDICAT :’DACA TE MAI AUD CA TE EI DE FETE SAU ITI BATI JOC DE ELE.’ Si eu i-am zis:’Da cand am facut asta?’ si eu, repet, din instinct am ridicat putina mana, nu stiu de ce si dupa o zis :’FRATE AM GLUMIT CU TINE ‘ o dat palma cu mine si m-a luat in brate… chestia care m-a deranjat e ca am ridicat mana ca crezusem ca ma loveste sau ceva dar nu a ridicat mana sau ceva… si tot stau si ma gandesc…
Credeti ca m-am facut de ras ca am ridicat mana?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Irelevant pentru mine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Instinctul tau a fost sa ridici mana, asta ar trebui sa-ti de a de gandit, nu daca te-ai facut sau nu de ras.
Ai vrut sa-l iei pe ala la bataie sau sa te aperi?

Multe adevaruri sunt spuse "in gluma". Aici ar trebui sa te intrebi daca comportamentul tau fata de fete lasa de dorit. Mai gandeste-te ce-ai spus de fata cu fata asta care iti este ruda. Tu ai un conflict cu o colega de clasa, se pare ca nu l-ai rezolvat iar acum "se duce vorba".
https://www.tpu.ro/......rezent-am/
Ti-am raspuns si acolo cu cine trebuie sa vorbesti.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu te-ai făcut de râs, din moment ce reacția ta a fost una instinctivă, care apare atunci când simți că o situație devine neașteptată sau amenințătoare. Când el a ridicat tonul și a spus acele cuvinte, ai perceput poate un risc sau o agresivitate din partea lui, iar ridicarea mâinii a fost o reacție de apărare. Este un comportament natural, mai ales dacă nu știai exact ce intenție avea. Când el a clarificat că a glumit, iar gestul tău a fost înțeles, acest lucru arată că nu a fost un moment în care ai fost judecat sau făcut de râs.Chiar dacă te-ai simțit inconfortabil, important este că ai răspuns într-un mod care te-a protejat, iar acum, dacă te gândești la situație, este bine să înțelegi că nu a fost o reacție negativă din partea ta, ci pur și simplu o reacție umană în fața unei posibile confruntări. Păstrează-ți calmul și nu te concentra prea mult pe acest incident, deoarece în astfel de situații de obicei totul se clarifică rapid, așa cum s-a întâmplat și în cazul tău.

| 1onur a răspuns:

Este o întâmplare ciudată rău de tot, Nici nu avea rost să întrebi așa ceva. Nici mie nu-mi vine să cred cu Adevărat că s-a întâmplat așa ceva atâta de ciudat...

Părerea și răspunsul meu sincer.