| mirelushhh a întrebat:

Salut, vroiam sa stiu daca ati auzit si voi de copiii care se fura in bucuresti.Eu locuiesc in sectorul 2 al capitalei, iar ieri in parc la plumbuita a fost gasit un baietel mort, intins pe banca, cu organele scoase.Anchetatorii au fost la fata locului dar nu vor sa faca nimic public de teama ca ar putea induce in eroare ancheta.Am auzit mai multe cazuri, de exemplu in ferentari a fost rapit un copil, iar dupa cateva zile a fost gasit mort, cu organele scoase, cu 2 trandafiri la ochi si cu 15 milioane bani pentru inmormantare. Oare chiar asta este Romania in 2011! imi este teama sa merg cu copilul pe strada!

Răspuns Câştigător
| Pixie_5928 a răspuns:

Am auzit de acest lucru.Asta se intampla si in Voluntari, in apropiere de Bucuresti.2 copii au fost furati, le.au fost scoase organele,si au fost lasati in fata casei lor, intr.o punga, cu banii de inmormantare.Credeti.ma,acum chiar ne e frica sa mai iesim din case! Si, din pacate, se pare ca asta este Romania din 2011!

3 răspunsuri:
| gabytzza94 a răspuns:

DA este adevarat am auzit si eu despre asta o prietena de-a mea a fost gasita moarta cu un trandafir si 15 milioane pentru inmormantare si organele scoase

| Catherine a răspuns:

Da am auzit si eu straight face...

si da chiar asa e in Romania ...si nu numai sigh
bine cazurile astea au fost mediatizate ...ca sunt foarte multe cazuri de copii disparuti sad

| AdiDassler a răspuns:

Tu vorbesti serios? in ce tara am ajuns sa traim