Da, cand eram mai mica aveam cosmaruri mereu.
Daca cosmarurile pe care mi le amintesc acum ar devenii realitate as murii... ori de frica, ori de groaza, ori de durere.
De frica - cand am visat ca eram intr-o camera cu un leu imens si nu puteam sa ies, iar leul venea spre mine sa ma haleasca
De groaza - cand am visat ca am venit de la scoala si era un mort in sufragerie
De durere [poate nu e bun cuvantul ] - cand am visat ca sunt violata.
Da, cand eram mai mica aveam cosmaruri mereu.
Daca cosmarurile pe care mi le amintesc acum ar devenii realitate as murii... ori de frica, ori de groaza, ori de durere.
De frica - cand am visat ca eram intr-o camera cu un leu imens si nu puteam sa ies, iar leul venea spre mine sa ma haleasca
De groaza - cand am visat ca am venit de la scoala si era un mort in sufragerie
De durere [poate nu e bun cuvantul ] - cand am visat ca sunt violata.
Cred ca sunt prea mica ca sa am cosmaruri DAR mama are saptamanal si vorbesc foarte serios asa e de exemplu:a visat 3 garoafe pe o cutie de argint sub masa si langa o fata care plangea si asa a fost a murit un coleg din liceu a fost jale mare vreo saptamana pe aici
Roscavitza, daca visezi ca iti moare cineva drag, e de bine pentur ca se zice ca i-ai furat moarte acelei persoane si va murii foarte batran/a.
Eu da, a m visat muult de genul, se zice ca daca ai lipsa de calciu visezi urat! Mi-a murit cineva drag, m-am despartit de iubit, cadeam in gol, cineva vroia sa violeze si eu nu puteam fugii, cu serpi etc
Pai cica eram intr-un avion gata sa se prabuseasca partea mai naspa a cosmarului era ca aveam la mine 500 mil lei vechi si plangeam in avion ca ii pierd si nu stiu cum, imi amintisem ca daca vreau sa ma trezesc dintr-un vis trebuie sa scutur capul si asa am facut si culmea ca m-am trezit. a fost tare
iar daca ar deveni realitate, mi-as spune rugaciunea...si mi-as accepta soarta, poate ajung intr-o lume mai buna
Pai cica eram intr-un avion gata sa se prabuseasca partea mai naspa a cosmarului era ca aveam la mine 500 mil lei vechi si plangeam in avion ca ii pierd si nu stiu cum, imi amintisem ca daca vreau sa ma trezesc dintr-un vis trebuie sa scutur capul si asa am facut si culmea ca m-am trezit. a fost tare
iar daca ar deveni realitate, mi-as spune rugaciunea...si mi-as accepta soarta, poate ajung intr-o lume mai buna
Poi am avut unu repetat .
Deci bro meu a visat ca este intr'un cimitir (straniu pana aici ).
Si acolo il alergau mortii cu coasa si o femeie in negru cu o coasa si un copil.
Si eu am visat asta nopti la rand nu mai ca eu eram bro ).
Doamne ce speriata eram pe acolo. si tipam mai raw ca la filmele horror .
Da si eu am avut ceva cosmaruri, tatal mau aveam o masina mai mare iar eu stau mai la deal sa zic asa si eu am avut un cosmar cu masina ca ma duc in vale si nu ma opresc numai intr'un gard si mor, de atunci nu mai mam suit in masina aia nikiodata de frica sa nu mor, dar am avut si cosmaruri care sau adeverit dar nu de alea cu moartea, deci sunt panikata putin cumk de e posibil sa se intample una ca asta dar nu am murit
Elena12_2135 întreabă: