anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,'z. Am implinit 18, si sunt foarte prietenos de fel. Numai ca toata lumea ma ma crede un arogant, un fitos si un mare nesimtit datorita glumelor putin cam deplasate. Si totul devine naspa, eu ma comport frumos, dar cand deschid gura am stricat tot pentru cao dau foarte naspa. Vorbesc prea cu sere si prea rastit. Fac glume de care nu mi dau seama. Si toate astea se intorcimpotriva mea. Nimeni nu ma vrea ca prieten, toti fug de mine, nimeni nu mi da importanta, si nu ma place nimeni. Imi dau impresii cuvceasurile mele cu aur cu hainele din branduri scumpe. Fac glume seci si oribile. Iar eu sunt genul de om care mi-as da si sufletul, ma atasez foarte repede si tin extrem de mult la o persoana. Am nevoie de sfaturi, de pareri.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma, poate au dreptate, tu ai observat ce pomelnic ai scris aici?

| Jouliete a răspuns:

Pai parerea mea este caci trebuie sa te deplasezi tu de acele glume care nu sunt bune fiindca altceva nu ai de facut decat sa nu deschizi gura. Si esti nesimtit atunci cand te comporti urat, adica spui glume asa cum le crezi tu bune cand de fapt ele sunt urate si le spui jignindui pe ceilalti si nu e frumos deloc. Parerea mea este ca nu te pricepi la glume si ca nu trebuie sa le mai zici. Sper ca te-am ajutat.

| Georgemy2 a răspuns:

Cand vezi o persoana/ prieten nu incerca sa faci vreo gluma, taci din gura!

| misterelvisz a răspuns:

Multi au trecut printr-o etapa asemanatoare si ai doar doua optiuni, prima sa incerci sa fi mai umil si sa iti arati latura umana cu adevarat si oameni din jurul tau te vor accepta! Sau poti ramane acelasi superficial de care toti din jurul tau au deja o parere si se comporta ca atarewinking

| chiccabella a răspuns:

Incearca sa arati prietenilor ceea ce ai scris mai sus ca esti o persoana care-si da si sufletul, in loc sa-i iei la misto si sa faci "glumite" proaste.try it

Întrebări similare