Invata foarte foarte bine, raspunde mereu, ridica mana la toate intrebarile, fa-ti temeie impecabil, rezolva tot in licrari. Te va aprecia daca inveti de 10 cu felicitari. Si nu sopti in ore, asculta, fii atent si nu deschide gura neintrebat.
Deci, ridica mana, raspunde, fii atent la ce se preda, nu vorbi in ora, nu te ocupa cu altceva, si inainte de o lucrare reciteste toate lectiile si uita-te din nou peste exercitii. Nu incurajez copiatul, dar daca ia noroc si colegul tau de banca te lasa, bafta, din caiet nu prea ai cum avand in vedere ca e matematica!
Bafta, sa ai note mari.
Şi eu am probleme cu profa de matematică, de fapt, mă ia în nume de rău pentru că nu înţeleg problemele de la geometrie şi ea nu ştie asta. La algebră ştiu tot, sunt model, dar la geometrie învăţ şi îmi fac temele cum pot, dar problemele nu le înţeleg. E ca a doua fizică pentru mine, pe care, efectiv, nu o înţeleg. Însă încerc să ridic mâna şi să răspund. Cred că ar trebui să ieşi mai mult la tablă, să ţii mâna pe sus şi să nu mai vorbeşti deloc în timpul orelor, cu atât mai puţin la matematică. Poate, poate profa o să devină mai bună cu tine.
Eu am aceeasi problema numa ca ne tine profu in 3si 2 fi atent stai cuminte si mai raspunde cand sti [sa te vada 1sapt cu mana pe sus si e bine] apoi incearca sa iesi la tabla la cele mai usoare [asa fac eu si la ce al dracu e dirigu merge] apoi copiaza la teste asta e cel mai important Bafta