| EyeOfTruth a întrebat:

Salut.
Zilele astea un coleg mi-a cerut cartela mea din telefon pe care eu ca un prost adevarat ce sunt i-am dat-o pentru ca ii trebuia cica la un joc de pe telefon si ca nu dureaza mult sa faca niste setari, acum paranoia din mine zice ca a facut o magarie cu cartela prin care iau un virus sau ceva prin care mi se fura datele sau nu mai stiu ce.Voi ce credeti, am riscat ceva? Stiti vreo teapa care vi se pare cunoscuta? Ca prea multa panica mi-am luat de atunci ca n-ar fi prima oara cand pun botul ca fraierul la d-asteahappy

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Virus nu ai cum sa iei prin intermediul cartelei, însă posibil sa îți fi făcut cost sau posibil sa îți fi consumat din resurse sau sa fi sunat la te miri ce numere dubioase.
Învățătura de minte happy
Când cineva are nevoie de net și vrei sa ajuți, ii dai hotspot, nu cartela big grin

| EyeOfTruth explică (pentru Hyperion7):

Hyperion tot eu sunt derbed.eul ala de alaltaierilaughing care a intrebat de ce primeste mesajele alea pe cartela... bine ca mi.ai raspuns tot tulaughingvreau sa iti dai cu parerea daca din cauza lui pentru. ca a facut cv. am primit Sms. urile alea ca au inceput sa se trimita dupa ce mi-a dat cartela inapoi, ce șustă zici ca o incercat samsarul asta?happydoar nu vreau sa ma vad ca platesc taxe sau cv ca sunt cam calic perioada astalaughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru EyeOfTruth):

Greu de spus ce-o fi făcând cu numărul tău, însă dacă mai observi activități suspecte, ar fi bine sa arunci cartela respectiva și să îți iei una noua.
Pentru că nu poți ști exact ce voia să faca.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu are sens sa iti faci griji inchipuindu-ti astfel de scenarii din filmele cu spioni. Data viitoare nu mai da cartela la nimeni, internetul e gratis acum, aproape peste tot, exista wifi sau hotspot.

| VoidEternal a răspuns:

A folosit numarul ca sa isi faca un cont, doar el stie unde. Faptul ca primesti mesaje legate de plati, nu e un semn bun. Cu siguranta a facut o magarie, ca daca nu era o magarie o facea de pe numarul lui.

Mai ales ca daca ti s-a dat de la scoala simul ala, probabil ai semnat ceva, se stie ce serie de sim ti-a fost repartizata.

Eu in locul tau m-as adresa dirigintelui/dirigintei si i-as povesti exact situatia, scoala ar trebui apoi sa vorbeasca la operatorul de telefonie care a emis simul ala si sa-l anuleze.