Probabil fata asta nu te -a iubit cu adevarat si abia astepta sa va despartiti. Tind sa cred ca ai fost un pic prea siropos pe ea. Nu tu ai fost fals, ci ea. Crede-ma ca se saturase de tine, se plictisea si de asta v-ati despartit. Asa fac unele fete, dau vina pe tine din frustrare, ca ai mintit, ca te jucai, nu stiu ce pentru a nu te gandi la falsitatea lor. Bucura-te pentru momentele frumoase care au fost. Sunt sigur ca au fost momente in care chiar ai fost fericit. Aminteste-ti de acestea pentru ca acolo lucrurile au mers. In legatura cu acele clipe grele din relatie analizeaza-le si vezi unde ai gresit tu si unde ea. Nu poti forta pe cineva sa te iubeasca. Nu a tinut suficient de mult la tine. Probabil asteapta clipa aceasta de ceva vreme. Incearca sa iesi cu prietenii si sa nu te gandesti la asta. Stiu ca e foarte greu dar trebuie sa o faci. Incearca sa te bucuri de celelalte realizari si sa te bucuri in primul rand de aceasta experienta. Au fost totusi 8 luni in care sunt sigur ca ai invatat multe si chiar daca spui ca nu ai prea mult noroc la fete acum cu siguranta ai mai mult. Ai invatat multe chiar daca nu iti dai seama. Incearca sa intelegi unde te-a mintit si sa iti dai seama de ce. Trebuie sa gandesti rational relatia, sa nu te uiti la trecut implicat emotional pentru ca nu are rost. Incearca sa te distrezi chiar daca la inceput e fortat. Iesi cu cei care tin la tine si a caror companie o agreezi. Te vor ajuta mult. Am trecut si eu prin asa ceva si sunt sigur ca si alti barbati. Important este sa iti dai seama daca ea era genul de femeie pe care il vroiai alaturi, acum dupa ce te detasezi emotional iti poti pune unele intrebari. Gandeste-te daca avea mari defecte si daca le-ai accepta si la o viitoare iubita. Trebuie sa iti dai seama daca relatia nu a mers din cauza ta sau din cauza ei. A fost vina amandurora dar mereu cineva are o vina mai mare. Daca stii ca ai gresit undeva, poate nu intentionat, greseala poate fi si lipsa de initiativa, trebuie sa te schimi. Schimba-te si incearca sa devii barbatul pe care crezi ca il vrea o femeie. Si nu orice femeie, ci genul de femeie pe care il vrei tu. Degeaba vrei sa te schimbi daca nu stii pentru ce. Trebuie sa constientizezi ce vrei in viata si asta e punctul de plecare pentru schimbarea ta din acest indragostit trist intr-un cuceritor.
Si-o fi gasit pe altul, si poate asta a facut-o sa se desparta de tine. Dar nu dispera, fete sunt cu miile, o sa-ti gasesti intr-o zi pe cineva care sa te iubeasca. Numai fi trist, iesi afara cu baieti, distreaza-te, pierzi timp pretios din viata daca stai si plangi dupa cineva care acum numai merita nimic.
Pentru ca ai pierdut o persoana, asta nu inseamna ca nu poti avea pe cineva alaturi de tine care as te aprecieze, tu te descurajezi singur spunandu-ti ca nu poti trece peste.Nu sta inchis si sa plangi toate zilele, blestemandu-ti soarta, caci viata e frumoasa cu bune si cu rele. Din aceasta experienta vei invata ce si cum sa faci pe viitor, iar cand te vei uita in urma ai sa razi si sa spui `se poate si mai bine`
Na stiut sa te aprecieze stiu cum e stai linistit ca undeva e pastrat ceva si pentru tine va veni si momentul in care vei gasi o alta fata care va stii sa te aprecieze, sa te pretuiasca.Capul sus si mult optimism! gasesti o activitate care sa ti distraga atentia de la gandul ca te a parasit prietena.Succes!
Esti baiat! Fi puternic, nu-i arata ca suferi dupa ea pentru ca atunci isi va bate joc si mai mult de tine... daca te-ai purtat frumos cu ea si cu toate astea tea refuzat inseamna ca chiar nu stie sa aprecieze!
Daoncolo nu merita nici macar sa te mai gandesti la ea! Nui ultima fata de pe planeta si eu is sigura ca daca te porti fain in continuare cu alte fete o sa iti gasesti prietena si o sa realizeze ea mai incolo ce o pierdut sh o sai para rau
Nu dispera, toate caile spre fericirea adevarata ti se vor deschide si atunci vei fi mai fericit decat ai fost tu acum, aceasta fata nu a stiut sa aprecieze gesturile tale si iubirea pe care i-ai daruit-o, iti spun ca ea va regreta, nu tu.Nu te-a respectat.Asadar fi barbat si nu uita, intotdeauna fi puternic si cu capul susBafta!
Vorbeste cu ea poate iti mai da o sansa si orice lucru facut are o cauza cauta cauza care va facut sa va despartiti!
Nu trebuie sa disperi capul sus ca esti baiat mare cel mai bine ar fi sa iesi cu prieteni mai des dec o faceai cand erai cu ea destindete putin si ai sa vezi ca o sa scapi de suferinta incet si sigur bafta. Eu asa am facut si a mers sper sa mearga si la tine.
In primul rand iti pot spune ca imi pare rau
Stiu ca este foarte nasol in special daca ea a fost "prima iubire"
Trebuie sa stii sa te controlezi...Nu ii arata ca iti pare rau sau ca suferi, deoarece se va simti foarte bine daca nu tine la tine
Fi indiferent. Indiferenta doare!
Pentru a uita iesi in oras cu prietenii, iesi su alte fete ca simplii amici. Sunt fata si daca ea a vrut sa te faca sa suferi insemna ca nu a stiut sa te aprecieze si ca nu te. a iubit. Incearca sa fi tare si sa depasesti momentul. Nu e prima si nici ultima fata din viata ta. Si orce ai face :NU II ARATA CA SUFERI SAU CA ITI PASA! asta o va durea mai mult! SUCCES :*
Nu stiu ce sa zic frate ne luam e mana. si eu am patit acelasi lucru azi. ne iubeam unul pe altu axtrem de mult. si azi mi-a zis ca nu am facut eu nimic doar ca nu mai poate sa fie cu mine. si eu sunt la ffel. ma uit si in ori ce loc. da o vad doar pe ea. nu mai pot mor in 3 zile. era singurul motiv care imi dadea putere sa lupt cu viata. nu mai rezist. inca ma gandesc ca e un vis urat.
Plictiseala sau de ce nu un altul. a stricat totul.si eu am stat cu o fata 6 luni tineam ft mult la ea, dar stiti cum e, baietii tot baieti si la amre am fost cu o alta fata. Iam spus doar prietenilor "cei mai buni" de acea fata. Si ghiciti... a aflat. Sunt o fire mai "ciudata" pentru un baiat.am plans ceva timp dupa ea.in fine gandurile alea ca nu exista alta fata si etc ma urmareau peste tot.eram terminat.eh uite ca a venit vremea si m-am indragostit din nou:X.de o fata care stiam ca tine mult la mine de ceva vreme.am stat 4 luni cu ea si aseara mi-a zis vorba deja clasica"nu mai simt nimic pentru tine.eu sunt de vina inca te iubesc dar nu stiu ce e cu mine", il banuiam pe un baiat.prieten mai mult sau mai putin ca ii da tarcoale. ea a zis ca nu mia jurat ca nu.bineinteles a mintit.am vazut pe mess cand ii spunea unei prietene cum sa sarutat cu el la film si peste tot.nu vreau sa imi aduc aminte.in fine acum sunt in aceeasi situatie ca a ta.nu am stiut sa invat din greseli.nu stiu ma gandesc la tot felul de metode sa ma simt mai bine.imi schimb pozitita in care stau ma tot gandesc ascult muzica cer sfaturi prietenilor. celor mai "experimetati" nu reusesc. ce'i drept ca nu a trecut foarte mult de la neplacutul eveniment. Chestia e ca mi-a spus ca "s-ar impaca cu mine". ca nu ii place de acel baiat.nu vrea sa recunoasca faza cu sarutatul si ce au fost intre ei cateva zile.sau ce mai e intre ei.doar ca nu vreau sa-i zic despre convorbirea pe care am avut-o cu prietena ei ca ele sa nu se certe. O iubesc mult, ea se pare ca nu si imi zice sa ma impac? Ce sa fac? Sa ii zic daca se poate impaca cu mine sau nu? Problema e ca nu mai am incredere in ea chiar daca o iubesc!
Prietene stai sa-ti spun, si la mine a fost la fel numa xca eu nu i-am pupat picioarele sau chestii de genu, faza eca si la mine deodata i sa sculat ca nu mai vrea sa fim impreuna, dupa lungi cautari mesaje *** de astea, i sa facut efectiv mila unei bune prietene de ale ei de mine si m-a luat deoparte si mi-a zis: ea are pe altul! faza e ca ea nega acest lucru si ca nu a vrut sa recunoasca nici la tel, nici pe mess, nici in mesaje ca are pe altcineva. nu parea genu de fata care sa insele vreodata tocmai de aia i-am acordat incredere maxima, si dupa ce am aflat i-am dat niste mesaje in care nu am jignito deloc, i-am vb chiar frumos, i-am spus o gramada de chestii si unde a gresit si ce ar putea sa mai faca, pana mi-am dat eu seama ca bah dragostea la inceput e roz, po sa-i zic eu acu si vrute si nevrute, o sai treaca pe langa urechi. evident la inceput m-a luat cu de alea ca sa luam o pauza sasi dea ea seama ce e in inima ei, si eu evident nu am fost de acord, dupa care a urmat faza ca sa ne vedem sa imi mai dea ce am eu la ea, mi-a dat o mare parte, haine etc si mi-a dat verde in fata. efectiv nimeni nu se astepta de la ea sa faca asa ceva! mai am 2 harduri care rebuie sa mi le dea si o sa ma vad cu ea poimaine sa mi le dea. crede-ma toata discutzia va decurge in felul urmator buna; buna; ai adus hardurile; da iale; mersi; pa... oamenii astia nu merita
din cauza ei am uita sa spun ca am si picat anul universitar : aveam 12 restante din care am luat 10, din cauza celor 2 nu am trecut, la munca era sa ma dea afara pentru ca nu mai eram bun de nimic, ajungeam acasa si aveam o carutza de probleme, si pe langa toate astea mai era si ea cu papucii ei.
daca esti bun esti prost!
incearca sa comunici cu alte persoane asta te va face sa te simti mai bine eu amu nu mai sufar singur nu-mi vine a crede am vazut-o pe ea cu alta persoana se sarutau inaintea mea la disko singur nu-mi vine a crede dar nu mai sufar am iubit-o enorm dar amu nu mai stiu daca o mai iubesc amu se intilneste cu altul el se comporta mai rau ca mine eu niciodata nu am facut-o sa sufere i cumparam diferite cadouri i duceam ciokolate flori dar acel baiat nu-i kumpara nimic ...amu a inceput sa inteleaga ca nu sunt toti ca acea persoana care tea iubit cu adevarat stai fara grija ca daca e dat sa fie a ta a ta va fi... nu are rost sa-ti faci griji pari indifernt chiar daca asta iti este foarte greu comportate in asa fel incit de parca nici nai cunoastea daca ea incepe sa vb cu tine tu vorbeste rece cu ea daca ei o sai para rau daca amu nu realizeaza isi va da seama mai tirziu oricum o sai para rau
FataCuOchiiCaprui întreabă:
Idkrjek întreabă: