Uite, iti spun eu: nu trebuie sa fi descheiat la prohab, chiar daca nu exista riscul sa iasa vreun organ pe acolo. Nu iti pot spune tot ce e de bun simt, iar tu nu sti, dar macar pe asta ti-am spus-o.
Bro întrebarea asta e de aproape 1 an? și atunci eram angajat la spartan, acum sunt angajat la glovo se 1 an aproape, la spartan m-am dat afară după o lună jumate
Lasa bro ca nu are nimic, tocmai voiam sa iti scriu ca, daca iti place o fata, cam la a treia intalnire sa ii si spui ca iti place si vrei sa fi prietenul ei. Daca o scoti in oras si vezi ca ii place, la sfarsit deja poti sa ii propui. De ce asta? Pentru ca ea nu iti va spune. In ce priveste ce ti-am scris despre prohab, vezi ca e valabil si la Glovo. Sper ca ofera si Glovo cazare.
Glovo nu oferă cazare,e doar un job international unde nu ai șefi nu îți zice nimeni ce să faci,la bani poți ieși mai bine,ești mult mai liber,îți faci tu programul! De asta inca mai lucrez la glovo și apropo, legat de fete, nu îmi mai trebuie, vrei să știi motivul, in iunie am avut 2 relații,la prima m-am atașat foarte mult de fata aia și ea și-a batut joc,m-am tratat că ultimul rahat,când voiam să o iau în brațe,ea,''mi-e lene",erau dăți care nici nu mă băga în seamă,etc, adică eu am putut prinde sentimente pentru ea și ea nu,apoi după ce ne-am despărțit, m-am băgat cu alta, ea s-a atașat și a inceput să prindă sentimente pentru mine și eu nu, deci mai bine singur, nu mai cred că există reciprocitate
Pai e bine, Glovo iti da cat sa platesti si cazare, si nu mai e tiganeala aia cu postatrea greselilor.
Glovo maxim îți suspenda contul daca faci prea mult boacăne, am făcut fraude la glovo adică sa mă aleg cu mâncare moca sau bani și mi-au blocat contul pentru 3 zile
anonim_4396 întreabă:
RozalnairBianca întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: