anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Acum 2 zile (Miercuri) am mers cu fata de care imi place pana la ea acasa (- la bloc, tin sa mentionez ca ne-am despartit inainte de a ajunge acolo, la 10 m) si nu am vorbit prea multe, iar la final mi-a dat IDul ei de messenger, dar inca nu a intrat pe messenger sa imi dea accept (sau,. nu mi-a dat)...

Ieri (Joi) m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa o astept in statia de unde ia ea tramvaiul, si am mers impreuna pana la scoala (suntem la aceeasi scoala). Cand am vrut sa o intreb in ultima pauza ce mai face eram cam suparata si nu avea chef de vorba.

As vrea sa ii cer azi (Vineri) nr ei de telefon sa mai vorbim (as vrea sa fac asta dupa ore cand o conduc iar acasa), voi ce spuneti? Cum sa procedez?

Ca un ultim detaliu: eu sunt in clasa X iar ea e nou venita in clasa IX, este putin mai timida, in pauze nu iese din clasa, deci este cam greu sa dau de ea.

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
fiind nou in liceu, obligat ca este retrasa, doar nu ai vrea sa sara din prima pe baieti, lasa-o mai moale si cand te intalnesti cu ea, arunca-i si tu cate o privire ucigatoare, iar in timp veti ajunge sa comunicati.
O zi bunahappy

| BlueViP a răspuns:

Ai putea incerca luni

| Ankutzaaa a răspuns:

Azi nu se face scoala!
E ziua profesorilor!rolling on the floor Deci nu ai nicio sansa!laughing