| JORE12 a întrebat:

Acum ceva timp, am cunoscut o fată, ea este de alta naționalitate, dintr-o țară învecinata! Nu stiu cum, dar s-a întâmplat să facem schimb de id-uri de messenger, și sa incepem sa vorbim! De la primul mesaj, am început să o plac, tot mai mult! Am conversat putin si cand ne-am văzut în realitate, de atunci am simțit ceva pentru ea! Acum, sunt seri in care pierdem ore, vorbind despre orice! Nu stiu ce mă consideră ea, dar eu o văd mai mult decât o prietenă! Nu, ii pot spune ce simt cu adevărat ce simt pentru ea, încă! Teama, de a nu o pierde, ma urmează! Voi, ce părere aveti despre relatiile la distanță? Ochii care nu se văd se uita? Multumesc, aștept sfaturile si poveștile voastre, dacă ati trecut prin asta!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, am trecut.
Ce este greu de la distanță.
Se formează un sentiment bazat mai mult pe fantezie, imaginație decât pe realitate, care se poate prăbuși repede la o întâlnire față în față.
Ca iubirea virtuală să se transforme într-o relație unul din voi, trebuie să părăsească tot ce are ca să se mute lângă celălalt.
Asta implică bani mulți și eforturi mari.
Eu nu am reușit. Alții da.

| JORE12 explică (pentru sadrian46):

Da, așa este!?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, relatia nu este decat o simpla prietenie, atata vreme cat totul se intampla virtual.
Teama de a nu o pierde este normala sa o ai, odata ce ea poate sta de vorba cu tine, dar se poate intalni in orasul ei, cu iubitul.
Aici nu-i vorba de ochii care nu se vad, ci de distanta care va separa, unde relatia voastra este doar una virtuala, nu reala.
In general, asemenea reltii, nu au viitor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când întrebi, așa este, ceva la modul general.
Pentru fiecare este diferit.
Să îți dau un exemplu din alt domeniu ca să înțelegi.
Într-o sală de curs la facultate, profesorul predă la tablă.
Ușa se deschide brusc, intră doi, aleargă unul după altul, se încinge o mică cafteală, unul scoate pistolul, trage un foc, glonțul se înfige într-un perete, fug din nou și dispar pe ușă.
Cei de față, 100 de studenți cursanți, li se spune că acesta a fost un experiment psihologic regizat, nimic real, și sunt invitați să facă o relatare în scris despre panaramă. Rezultă 100 de mărturii, toate diferite între ele. Concluzia, pentru fiecare viața este diferită. Acea relație poate fi fericirea vieții tale, cea mai mare, sau cel mai mare eșec. Așa că, cam așa este, pe bune, ceva de genu.

| Andreeush a răspuns:

Relațiile la distanță sunt dificile, am trecut și eu prin asta și stiu cum e.
Încearcă să vorbești cu ea, nu poți să continui așa la nesfârșit.

| sadrian46 a răspuns (pentru Andreeush):

Da. așa este, cum povestea Băsescu, că imediat cum ajungea el într-un port, fuguța la biblioteca orașului, unde citea ceva porcos, apoi seminariza cu vreo soră la tavernă,
Căpitan vrea huța huța,
Sora mea e-ncântătoare,
Dar e și învățătoare,
Și visa la Elena Udrea.
De aceea o dată la un discurs în loc să spună,
- Vă urez!
Ia ieșit pe muian.
- Vă udresc!
Ai dreptate, Andreush92, Eu sunt din 46, ( sadrian46), dar când te văd așa mumu în poză te iubesc de la distanță.
E greu...