| ΞJustΞмэΞ a întrebat:

Salutare(again)!
Am venit cu o curiozitate cam tampita as zice eu... Eeh asta e wave Deci am 14 ani si beau cafea. E ceva in neregula? Adica uneori am palpitatii dar nu cred ca se datoreaza cafelutei de dimineata :X
Fundita cel mai istet raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Nu stiu daca ai nevoie de cafea.Nu cred ca iti cere organismul acum.
Eu mai beau din cand in cand ca-mi place. Daca bei dimineata doar ca sa te afli in randul lumii mai bine las-o. Apoi pste ani dai in dependenta, nu mai poti s-o lasi ca te doare capul(la fel ca si cu tigarile ), si peste inca multi ani nu mai poti sa ti nici lingura-n mana.
Un 3 in 1 sau niste cafea cu lapte ti-e permisa 1-2 ori pe saptamana.

7 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Hello dear @EvaEve97! Cafea la 14 ani nu prea este bine, pentru că slăbește inima. Încearcă să o rărești, eventual să o înlocuiești, ce vei mai face peste câțiva ani?

| alin a răspuns:

Nu ai nici o treaba...

| crytical a răspuns:

Eu cred ca se datoreaza cafelutei de dimineata... ia si bea mai bine cap-cioc(sper ca n-am gresit)

| NoChanceForUs a răspuns:

Cofeina din cafea îți afectează ritmul cardiac pentru că îți slăbește inima în timp. Dacă vei bea cafea până la bătrânețe, vei fi foarte predispusă la infarct.Adica inima ta pur și simplu va crăpa.

| Ixodes a răspuns:

Pai nu e prea bine, eu am 16 ani si am baut un timp,dar m-am lasat ca nu mi so parut nimic interesant in a bea cafea...
Si cu palpitatiile...ele apar din cauza emotiilor,suparariilor,bucuriilor, drogurilor, tutunului si bineinteles si din cauza cofeinei din cafea.

| andrei95 a răspuns:

Pai nu este nimic in neregula dar nu ar trebui sa bei in proportii mari sau in fiecare zi este mai bine...dar cate o cafeluta acolo nu strica

| Gabriel04 a răspuns:

E grav.grav raw de tot eu am 18 ani si beau cafea extrem de rar.cand sunt la cineva in vizita sau cazuri de astea.credema renunta la ea.e nociva raw la 25 de ani ai sa ai gandirea slabawinking lasate urgent