Poti merge la ea, cand esti treaz, si o intrebi in gluma ce ii debitezi cand esti beat.O sa incepeti o conversatie usoara, si improvizezi pe moment. Fereste-te de vrajeala ieftina si replicile de pe google, sunt penibile.Mai bine ii spui ceva pe bune,ii spui subtil,ce iti place la ea gen :"ai asa maini frumoase" sau orice altceva,ceva sincer,nu "ma topeste privirile tale"). Asta ca o glumita,si nu te duce asa de departe,sa ii spui ca vrei o relatie,nu din prima,asteapta. Poti merge la ea sa ii ceri ajutor,lucruri marunte,de care sa nu ai nevoie, de exemplu mi s`ar parea amuzant si dragut sa vina cineva la mine, sa imi ceara un lucru si dupa sa imi precizeze "nu aveam neaparata nevoie de respectivul lucru, dar trebuia sa inventez ceva ca sa te vad" asa, sub forma de gluma e ok.Bafta,si un sfat,la intalnire,las-o sa vorbeasca ea,despre tot ce ii vine ei in cap, adoram sa vorbim despre noi, cand simtim ca suntem ascultate si suntem relaxate in prezenta baiatului, asa ca fa-o sa se simta bine, si ai rabdare