anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare am 13 ani si sunt impreuna cu un baiat de aproape un an el este cu 6 ani mai mare decat mine si ar dori sa facem sex iar eu sunt nesigura ce sa fac

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 13 ani este foarte grav daca iti incepi viata sexuala. In primul rand ca daca cumva ramai insarcinata (neexistand nici o metoda de contraceptie 100% sigura) nimeni nu s-ar baga in tara asta sa-ti faca intrerupere de sarcina, asa ca va trebui sa nasti copilul, chiar daca ai putea muri in timpul sarcinii. In plus, daca iti incepi viata sexuala atat de devreme ai 90% sanse sa faci in viitor (in urmatorii 25 de ani) cancer de col uterin sau leziuni precanceroase.
Mai gandeste-te ca, dupa inceperea vietii sexuale, trebuie sa te duci la ginecolog la fiecare 6 luni, insotita de un parinte pana la 18 ani. te simti in stare sa faci asta?
Eu cred ca partenerul tau este pedofl, altfel nu-mi explic cum poate propune sex unei copile de 13 ani. Apropos, stii ca ginecologul va anunta politia si el va face ceva inchisoare pentru corupere de minore si viol, nu? Presupun ca nu il deranjeaza cativa ani de puscarie, ca altfel nu-ti propunea sex. E de acord sa-si sacrifice tineretea prin inchisori pentru sex cu tine.

11 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cam mica la varsta asta pentru a-ti incepe viata sexuala.
Mai asteapta ceva timp... din cate vad nu esti pregatita, spune-i ca inca nu esti pregatita pentru a face acest pas.
Daca te va astepta inseamna ca tine la tine si te va asteapta pana tu vei fi pregatita. Daca nu...mai departe

| betty17 a răspuns:

La 13 ani aveam cu totul alte preocupari, nu ma gandeam la sex...doamne! esti prea mica, iar corpul tau, organele tale nu sunt dezvoltate. oricum daca faci asta de la o varsta asa de frageda o sa iti para rau imediat. apoi ne mai intrebi si daca esti insarcinata ca ti-a intarziat menstruatiastraight face
Categoric NU ar trebui sa faci asta, dar este decizia ta:daca vrei sa te distrugi sau nu la varsta tastraight face

succes

| Victoria a răspuns:

Daca accepti sa i te daruiesti lui, vei comite cea mai mare greseala din viata. Din ceea ce ne spui tu, ca el doreste asta, eu deduc ca sta cu tine doar pentru asta, altfel nu ar pune aceasta problema, tinand cont de varsta ta frageda. El la 18 ani ar trebui sa-si caute o fata de varsta lui, nu sa seduca copile. In plus, daca accepti, te poti imbolnavi de cancer de col uterin!

| ramona_5587 a răspuns:

:O:O:O refuza... ai toata viata la dispozitie pentru asa ceva...eu sunt ceva mai inaintata in varsta decat tine si ink nu m-am grabit.si nici nu imi pare rauoh go on
gandeste-te bine inainte

| adellina a răspuns:

Mai bine nu faci nimic.esti foarte mica pentru asa cevastraight face. eu la 13 inca ma jucam cu papusile. daca faci asta o sa iti para rau mai tarziu.gandeste-te ca, colul uterin nu e dezvoltat. daca iti incepi viata sexuala de la o varsta frageda poti mai tarziu poti sa faci cancer de col uterin.sau poti ramane sterila...

ai timp si pentru asta. ocupa-te cu altceva. daca prietenul tau te iubeste.mai poate astepta.

Un medic spune ca viata sexuala este bine sa o incepi dupa 16-17 aniwinking

Gandeste-te ca iti pui viata in pericol.mai tarziu o sa iti para rau... daca incepi de acum ce o sa faci cand o sa fii mare?

| adellina a răspuns:

Si mai ales ca prietenul tau are 19 anilaughing el nu se gandeste ce face? esti o copila, el ii un adult, te joc cu focul... poate te arzi.nu cred ca el te iubestestraight face, daca te-ar iubi s-ar gandi si la tine nu doar la el!

| cristina96 a răspuns:

Sa iti spun ceva. E u sunt de varsta cu tine si nu m-am gandit niciodata la sex. Si in plus iubitul tau mi se pare mult prea mare pentru tine (asta e problema ta) sa revenim. Am si eu iubit dar e cu 3 ani mai mare ca mine si nu mi-a propus niciodata asa ceva.
Iti recomand sa te gandesti bine la ce faci.

| Alecsandraa a răspuns:

Prietenul tau e un inconstient.
El este major, tu o 'mucoasa'.
Cum sa se gandeasca sa faceti sex?
Vai, ca mor.
Tu ai comis cea mai mare greseala.
Nu trebuia sa accepti relatie de 'iubire' cu el.
Mai ales ca tu aveai 12 ani si el 18.
Totusiiii, gandeste'te bine, uite-te si tu la televizor ca sunt tot felul de psihopati care se iau de fetite mici in dezvoltare.
Pentru el e ca si cum ti'ar fura o acadea din mana.
Rezufa. Si eu zic si sa o termini cu el.
Sau daca ramai cu el, spune-i sa nu mai fie asa de pervers, fiindca el are o varsta, si tu cu totul alta.
El ti-ar putea fii fratele mai mare!

| Mihaiii a răspuns:

Am mai dat in seara asta un raspuns de genul asta.Normal ca la 19 ani acel baiat are astfel de interese si inca o intrebare: la varsta de 13 ani ce cauti cu un baiat de 19? poate voi parea dur dar prietenul dau daca are chef de sex, sasi caute partere de varsta lui.Nu iti incepe viata sexuala atat de devreme, esti un copil.traiesteti copilaria! Cand vei fi mai mare o sa plangi pentru aceste clipe... ce? crezi ca nu ai timp de sex? ai abia 13 ani si ai toata viata inainte.

| smolnarkarina a răspuns:

Esti nebuna? la 13 ani sa faci sex si mai ales spune-i prietenului tau (stiu ca el acum, la varsta asta este obsedat de chestia asta)ca daca nu are rabdare sa astepte pana cand ai si tu varsta potrivita sa-si gaseasca alta fata de varsta lui, sincer.

| lenus_4985 a răspuns:

Eu cred ca e mult prea devreme, ai rabdare o sa ai toata viata inainte. odata cu inceperea vietii sexuale incep si problemele. Nu asta e cel mai important intr-o relatie.Iti doresc sa te mai gandesti si sa ai grija de tine.