| Seby80 a întrebat:

Salutare, Am 14 ani, 74kg, si 1, 72 inaltime, Am fibra musculara destul de buna pentru varsta mea. Ma tot ameninta un prost de liceu ca ma bate, si este mai slab ca mine si ca forta si ca greutate. Cum sa nu imi fie frica de el, adica eu nu prea ma bat si mi-e frica de bataie, cum sa fiu mai optimist daca incepe sa dea in mine? big grin astept idei!

Răspuns Câştigător
| Timmotey a răspuns:

Pai il lasi sa faca ce vrea si tu ii arzi una in tefla oricum esti mai mare ca el arde-l omoara-l daii in guraa laughing

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ia vezi tu cum te incinge ala pricajitu pana cazi jos, si eu sunt destul de mare
Am peste 1, 84 si cam 92 de kg.
Daca are omu vena ti-a dat una te-a facut una cu pamantu.
Creieri nu muschii tovarase.
Daca e baiat de cartier, un golan, un jmekerhappy
te bate se duce la director, si ii spune.
Sa umflat muschii pe el si l-am ars ca a devenit nesimtit.
Asa ca tot tu cazi de prost, si mai esti si batutwinking
Mai bine fai tu bucata dar foloseste de cap, nu de muschii pe care pretinzi ca ii ai. xD

| Seby80 explică (pentru Liviu):

Prietene, sunt foarte inteligent, muschii in am facuti la sala, problema e ca nu am technica de bataie, nu stiu ce sa fac in momentul ala, ma panichez, Teoretic ma descurc bine, fac aia fac aia, dar pe moment Pauza... intelegi, stiu ca intrebarea parea de tzaran, am pus-o rapid, fara sa o formulez mai corect, deci acum intelegi? asta era vorba...

| AlexRadu a răspuns:

Mah sa dea odata in tine zdravan sa se invineteasca si te duci la director si sa vezi ca pentru asta trebuie sa ii scada 3 4 puncte la purtare si daca mai face cv il exmatriculeaza

| Cosminodron a răspuns:

Mah daca esti mai inalt si mai gras decat el da-i una si o sa se invete minte