Asculta la mine, impune-ti tu o limita pana unde sa lasi sa isi bata altii joc de tine si daca e nevoie mai date si nebun cate-odata. Asa o-sa se invede ca merge cu tine, dar pana la un punct.
Nu-ti fie frica in asa-zisa ta lupta 1vs 4-5 pentru ca niciodata nu se va intampla asa Daca te iei de ala care te-a deranjat si apuci sa-l faci Knock Out din prima runda, restul o-sa lase talentu jos, iar daca sare si al doi-lea si-l faci si pe ala repede. Restul nici ca nu vor mai sari, asta s-o stii sigur
N-ai nevoie de obiecte contondente ca-sa fii bun. Pur si simplu dai la fata fara mila pana-l vezi jos si cu cat de multa putere poti. (daca apuci sa-i dai doua directe, la a 3-a o-sa il cauti pe jos)
Eu l-am batut pe un coleg cu scaunu la scoala de l-am spart, si acum cand ii spun "ba gata!" sa vezi ce frumos se calmeaza baiatu, stie ca glumim etc. Pana ii spun "gata!" apoi stie singur ca daca merge mai departe-i sparg capu
Si nu numai cu el. Trebuie ca fiecare sa-si impuna o limita, iar cei care o sar sa si-o fure.
Eu am avut odata ne-sansa sa ma opreasca un grup de vreo 14-15 si m-am panicat ca tine cand am vazut cati erau si ghici ce, doar unul singur a avut si curajul sa dea. Dar eram debusolat ca "restul se vor baga" si mi-am furato rau. De atunci mi-am zis singur ca: "nu conteaza cati sunt, daca unu sare calu i-l fac Knock Out!". De atunci m-am batut si intre 8-9 si mai mult de 2-3 niciodata nu au avut curajul sa dea (si aia pe rand)
Nu te uita amice, o-sa mergi la club sau undeva si o-sa stai sa te umileasca pentru ca sunt ei 3-4? Sparge-i cabina la nesimtit si restul sa vezi dupa aia ce respect o-sa iti acorde
Succes si sa-mi spui ce iese
Andrei67y5 întreabă: