Mama ta este o femeie foarte desteapta, ca te educa si te opreste sa faci ilegalitati, fiindca minorii nu au ce cauta in club si discoteci, fiind ilegal si putand avea probleme mari cu Politia.
Normal este ca la 9-10 seara sa fii in casa, ca esti minor, deci mama ta are incredere in tine si te lasa chiar pana la 11, ceea ce ar trebui sa fii foarte multumit si recunoscator pentru intelegerea ei.
Ce sa vezi, sambata am fost, miroseam numai a tigari si mai eram si baut si ce sa vezi..nimic a doua zi cand m-am trezit m au intrebat doar ce am facut toata noaptea in club
Halal parinti ai, daca in loc sa te educe te lasa sa umbli prin cluburi la anisorii astia.
Nu-i bai, poate data viitoare ajune Politais a va culeaga din club si atunci parintii ati vor primi o amenda usturatore ca nu te educa si nu te controelaza, lasandu-te sa faci ilegalitati.
Pacat, la anisorii astia sa ajungi un pui de golanas facand ilegalitati.
Buna.Cluburile sunt pentru cei peste 18 ani.Tu inca esti minor, prin urmare ii dau dreptate mamei tale.Mai asteapta cativa ani, vei vedea ca te vei plictisi oricum de cluburi si tot ce ravnesti acum care iti este interzis.
Ăm,nu e foarte rea,îți cam vrea binele.
Vezi tu,in club e foarte riscant sa mergi,mai ales că sunt fel și fel de persoane și dacă nu ești atent, poți păți atâtea.
Că tu nu mergi in club și alții o fac, da, poate fi nedrept pentru tine, dar până la urmă de unde știi tu că fetele care trag de tine sa mergi in club nu au făcut ele în plan să puna pe x, y sa te bata?
La 11 acasă,e vis
Stai liniștit, sunt și alte moduri de a te distra, clubul nu e un mod potrivit, mai ales pentru un puști, pararea mea.
Am multe cunostinte de se duc in clubul respectivi, de la veri la prieteni la colegi de liceu la unchi, la cumnati tot felul xd
cine sa ma bata? nimeni iti zic eu
si de pus in pahar ce sa imi puna? eu beau din sticla!
si la 11 sa fiu acasa? e vis? parintii nostri la ce ora veneau cand erau de marsta noastra..iti zic eu in niciun caz la 11 rare ori veneau pana in 12 acasa