1. N-ar fi o mare problemă dacă ai o limită. Încearcă să te concentrezi pe altceva. Eu îmi înfing unghiile în palmă/picior și-mi trece. Devine supărător să se repete în fiecare oră. Eu m-am saturat să-i aud pe băieți la filosofie cum se hilizesc 50 de minute că mă fac și pe mine să râd aiurea. Din când în când e suportabil.
2. Câte fete sunt, atâtea păreri diferite există. Mi-e îmi place pielea creolă, de aceea am încercat să mă bronzez cât mai mult în vară.
3. Nu trebuie neapărat să ai barbă ca să pari mai matur. Un coleg arată mult mai bine după ce nu-și mai lasă deloc barbă. Nu are foarte multă importanță cum pari fizic, știu băiat de 2 m, fără barbă care are față de copil de 15 ani și altul de 1, 7 cu barbă, dar pare de 20+, deși ambii au 18 ani. Ăla care-i mai matur(pare și la comportament) e mai enervant. Dacă fetele vor băieți cu 7-8 ani mai mari, e clar că urmăresc altceva(stabilitate...).
E posibil să nu-ti crească pe obraji, dar nu te mai preocupa de asta.
Daca continui cu bufoneria, probabil ca vei avea o gura casca in jurul tau, dar nici o fata care sa te placa sau sa te admire.
Totul este cu masura, dar la tine se pare ca nu exista acea masura, daca te amuzi din orice si oricand.
Nu uita: una este sa faci o gluma buna si alta este sa razi ca prostul in targ.
Personal, ti-as recomanda sa-ti razi pufusorul de sub nas, sa-ti injumatatesti capita de paie de pe cap si sa faci mai putina mistocareala, ca sa te bage si pe tine cineva in seama.
1 e de bine să ai umor!
2 "sunt urat" - n-ai ce face la capitolul ăsta, insistă cu pct.1
3 iar e de bine (de recitit asta peste 10-20 de ani)
Ar trebui să nu mai râzi de alții, comportamentul pe care îl ai e imatur, ceea ce e deranjant pentru unii.